Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız ;
Kabri şerif-i Üsküdar'da bulunan Aziz Mahmud Hüdai Hazretlerini (K.s) kesinlikle ziyaret etmelisiniz.
Zat-ı Şerifi,büyük Allah (c.c) dostlarından olmakla birlikte aynı zamanda çok kıymetli Evliya bir Veli'dir kendisi.
Hayatının son dönemlerinde buyurmuş olduğu etkili duasına nail olmak ise başka bir kazanç faktörü.
Rabb'imiz (c.c) bu denli muttaki,veli kullarının duasını muteber kabul eder bi iznillah.
hudai3.jpg

Duası ;
“Bizi vefatımızdan sonra kabrimizi ziyaret edenler ve türbemizin önünden geçtiğinde fatiha okuyanlar bizimdir.
Bizi sevenler denizde boğulmasın,ahir ömürlerinde fakirlik çekmesin,imanlarını kurtarmadıkça ölmesin.”

blume905zo6.gif

Dipnot: Sanal alemde gezinirken bir forumda gökyüzü nikli kardeşimizin açtığı bu konuyu gördüm beğendim ve bende burada açmayı düşündüm...

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
dipnot: Sanal alemde gezinirken bir forumda gökyüzü nikli kardeşimizin açtığı bu konuyu gördüm beğendim ve bende burada açmayı düşündüm...
evet abi sizin gördüğümz yerde bende gördüm...:D

çok şükür rabbim kısmet etti ziyarete gitmeyi...tekrar nasip etsin...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Bunlarda kendi çekimlerim
EyüpSultan Hzr. ziyaretimiz

DYCPf.jpg

2bkMA.jpg

GoFa4.jpg

ve aziz akşam üstü, aziz mahmud hüdai hz,ni ziyaretimiz

MyFav.jpg

DHhsm.jpg

8AlIr.jpg

lp9mf.jpg

JVA8S.jpg

gsH0M.jpg

Not:içeride görüntü almaya izin yok

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
çok güzel resimler abi.. Emeğine sağlık.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
evet abi sizin gördüğümz yerde bende gördüm...:D

çok şükür rabbim kısmet etti ziyarete gitmeyi...tekrar nasip etsin...
Hımm demekki aynı mekanlarda dolanıyık hii:D

duaa..Amin, inşallah tekrar gitmek nasip olur kadeşim

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
istanbulda yasiyorduk ama artik yasamiyorsak acaba Sizi buralari tekrardan bizler icin ziyaret etmeniz icin vekil secebilirmiyiz?sırıtık.:,

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ben sizin nickinizi biliyorum gördüm çünkü :) ama siz benim ncki bilmiyorsunuz...
Valla doğru söyledin kardeşim zaten oraya,da sizin peşinizden gelmiştim herhalde, haketten ordaki nikin neydi:D

istanbulda yasiyorduk ama artik yasamiyorsak acaba Sizi buralari tekrardan bizler icin ziyaret etmeniz icin vekil secebilirmiyiz?sırıtık.:,
:tamam:.Neden olmasın kardeşim, allah izin verirse bir ay sonra aynı mesele itibariyle yine gidecez inşallah

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
süreyya58 Nickli Üyeden Alıntı
ben sizin nickinizi biliyorum gördüm çünkü ama siz benim ncki bilmiyorsunuz...
Valla doğru söyledin kardeşim zaten orayada sizin peşinizden gelmiştim herhalde haketten ordaki nikin neydi
söylemesem olmazmı? yada siz tahmin edin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Valla doğru söyledin kardeşim zaten oraya,da sizin peşinizden gelmiştim herhalde, haketten ordaki nikin neydi:D

:tamam:.Neden olmasın kardeşim, allah izin verirse bir ay sonra aynı mesele itibariyle yine gidecez inşallah

Affedersiniz Siz evliya celebinin mi Yoksa nasredin hocanin koyundenmisiniz.. ilginç::.
iki tarafinda ozeliklerini goruyorum da? ama Mevlana Diyarindan cook uzaklarda oldugunuzu tahmin ediyor bu fakir...sırıtık.:,

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
söylemesem olmazmı? yada siz tahmin edin...
Siz söylemeyin Buldum buldum :D
386573_337926719569411_161217060573712_1284559_262865186_n.jpg

Edit: yokyaw yanıldım herhalde çünkü yaş çok küççük gösteriyor, neyse günola harman ola bürgün doğru tahmin ederim herhal:)

Affedersiniz Siz evliya celebinin mi Yoksa nasredin hocanin koyundenmisiniz.. ilginç::.
iki tarafinda ozeliklerini goruyorum da? ama Mevlana Diyarindan cook uzaklarda oldugunuzu tahmin ediyor bu fakir...sırıtık.:,
Hayır kardeşim uzaklarda olduğum doğru ama öbür tahminleriniz tutmadı:imkansiz:.
mevlana hz, memleketine çok gittim,de ozamanlar çocuklarımın rızklarını kazanmak için gidip geldiğimden oralarda pek gezmeye fırsatım olmamıştı eh pekçok uzak olduğu için,de bir vesile doğmadanda gidebilceğimiz yoktur:)

Üst Alt