Dürüst İnsan Daima Çocuk Kalır..

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam.. sözlerime nerden başlayacagımı bilemedim.. 22 yaşımda olmama ragmen yeri ve zamanı gelince her daim cocuk olabılme potansiyeline sahibim. bazen kendime kızıyorum azcık olgun davran millet gülsün boşver sen gülme diyorum ama sonrada amaaannnn o zamanda şu kıza bakk suratı asık oturuyor derler dıyorum. sonra içimden geldigi gibi davranıyorum. ortamına göre nasıl anlatayım mesela sevdıgım deger verdıgım bir insanın karşısında çocuklaşabiliyorum.. iyimidir kötümüdür bilmiyorum.. erkek arkadaşımn karsısında çocuklasırdım hep azcık olgunlaş derdi.. ama insan en çok sevdıgının karsısında çocuklaşmaz mı? neyse ki sokrates'in Bir sözünü gördüm.. 'dürüst insan daima çocuk kalır' meger çocuklugum dürüstlügümden geliyormus :):D:D

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Hayırdır inşAllah ansızın kulaklarım çınladı acaba biri benden mi bahsettiilginç::.

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Dürüstlük pahalı bir mülktür her insanda bulunmaz Ekrem abi :) sende bendensin anlaşılan :confused:

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Esra,
Bende çocuk karakterliyim. Hatta eşim çok ciddi asık suratlı biriydi.7 yıldır birlikteyiz sayemde gülmeyi, çocuklaşmayı öğrendi. :) Bence kendini bu kadar eleştirme her insan kendine has ve özeldir. Erkek arkadaşın eleştiriyor belki ama seni böyle olduğun için seven insanların sayısı da eminim oldukça fazladır. Herkes senin gibi olamaz. Çocuksu kişiler bulundukları ortama renk katarlar. Benden tam destek böyle devam et :) Tabi ayarını iyi yapman lazım iş yerinde ciddi bir toplantının ortasında çocuksuluğunu ortaya koyman abes olabilir :)

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Esra,
Bende çocuk karakterliyim. Hatta eşim çok ciddi asık suratlı biriydi.7 yıldır birlikteyiz sayemde gülmeyi, çocuklaşmayı öğrendi. :) Bence kendini bu kadar eleştirme her insan kendine has ve özeldir. Erkek arkadaşın eleştiriyor belki ama seni böyle olduğun için seven insanların sayısı da eminim oldukça fazladır. Herkes senin gibi olamaz. Çocuksu kişiler bulundukları ortama renk katarlar. Benden tam destek böyle devam et :) Tabi ayarını iyi yapman lazım iş yerinde ciddi bir toplantının ortasında çocuksuluğunu ortaya koyman abes olabilir :)

Hayırlı geceler, çok teşekkür ederim o güzel yazılarınız için beni mutlu etti :) siz eşinize gülmeyi çocuklaşmayı ögretmişsiniz şükür ki, ben ögretemedim bile :) kafasında esra dendiğinde çocuk rolündeydim belki de..agla..:, ama olsun ben susuyorum ki YARADAN konuşsun.. bulundugum ortama renk katarım her daim karşımdakini gülümsetirim ama gülümseyemem :) iş ortamında gayet ciddiyimdir ama iyimserligimden dolayı HAYIR demesini bilemem buda çok üzer beni.. ama bunada olsun diyorum ben üzüleyim karşımdakini üzmeyeyim kalp kırmayayım yeter kii. diger dünyada derecem artıyordur.. ve tekrardan cok coookkk teşekkür ederim desteginiz için :)alkis:;:

Üst Alt