Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Düdüklü Tencerede'Kuşbaşı Et Nasıl Pişir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33472" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="color: red">Düdüklü Tencerede Kuşbaşı Et Nasıl Pişirilir?</span></p><p></p><p>Pişmeyen etler için tavsiyem eğer etin cinsini bilmiyor iseniz ilk önce etlerin üstünü dört parmak örtecek kadar suyla 30 dk. kadar <strong>düdüklüde</strong> haşlayın ve daha sonra kavurma safhasına geçin. Göreceksiniz etleriniz lokum gibi olacak.</p><p></p><p><span style="color: red">Et kavurma Tarifi</span></p><p></p><p>Malzemeler: 500 gram kemiksiz ve orta yağlı <strong>kuşbaşı</strong> <strong>et</strong>, 2 adet kum soğan, 2 adet domates, 4 adet patates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 2 adet yeşil sivribiber, kekik, tuz, patatesleri kızartmak için sıvıyağ. </p><p>Dana eti sert olduğu için, ben önce düdüklü tencerede pişiriyorum. Minik kuşbaşı olarak doğradığımız etleri düdüklü tenceresine katın. Üstüne yarım çay bardağı su ve 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı ilave et sonra tenceremizin kapağını kapatıp yaklaşık 35-40 dakika arasında pişirelim.</p><p>Başka bir tavada yarım çay bardağı ayçiçek yağını ilave edelim, hafif kızdır sonra kuşbaşı olarak doğradığımız kuru soğanlarımızı ve biberlerimizi ekleyip 3 dakika kadar kavur pişen kuşbaşı dana etlerimizi de ilave edin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33472, member: 1043"] [CENTER][COLOR=red]Düdüklü Tencerede Kuşbaşı Et Nasıl Pişirilir?[/COLOR][/CENTER] Pişmeyen etler için tavsiyem eğer etin cinsini bilmiyor iseniz ilk önce etlerin üstünü dört parmak örtecek kadar suyla 30 dk. kadar [B]düdüklüde[/B] haşlayın ve daha sonra kavurma safhasına geçin. Göreceksiniz etleriniz lokum gibi olacak. [COLOR=red]Et kavurma Tarifi[/COLOR] Malzemeler: 500 gram kemiksiz ve orta yağlı [B]kuşbaşı[/B] [B]et[/B], 2 adet kum soğan, 2 adet domates, 4 adet patates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 2 adet yeşil sivribiber, kekik, tuz, patatesleri kızartmak için sıvıyağ. Dana eti sert olduğu için, ben önce düdüklü tencerede pişiriyorum. Minik kuşbaşı olarak doğradığımız etleri düdüklü tenceresine katın. Üstüne yarım çay bardağı su ve 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı ilave et sonra tenceremizin kapağını kapatıp yaklaşık 35-40 dakika arasında pişirelim. Başka bir tavada yarım çay bardağı ayçiçek yağını ilave edelim, hafif kızdır sonra kuşbaşı olarak doğradığımız kuru soğanlarımızı ve biberlerimizi ekleyip 3 dakika kadar kavur pişen kuşbaşı dana etlerimizi de ilave edin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Düdüklü Tencerede'Kuşbaşı Et Nasıl Pişir
Üst
Alt