Duasız üşür yürekler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirmizigull.jpg

ömrum gurbette.. yanlizlik ile yabancilar icinde yer edinemiyerek gecti ve geciyor..
ne yapti isem.. sadece kendi din kardeslerim ile kurdugum gonul baglari ile kaldim hamd olsun..
insanlar ve İnsanlık buyuk bir hüsranda..
sonradan Denge kardesimiz ile tanistik.. bizleri kardeslige.. dostluga birlik ve beraberlige davet ediyordu..
davette icabet etmenin Sila-i rahim gerekligini rah. annem mekani cennet olsun..
bana hep ogutlemistir..
dostluklar bir gunde kurulmaz.. her seyin insaa edilmesi icin zaman ve sabra ihtiyac oldugunu bilenlerdeniz hamd olsun..
zaten muhacirim..
birbirimize alisabilmek icin sizlerden biraz zaman istiyorum ki muhabbetin SIRRINA varabilelim ins..
evet bu sittede cook cook yeniyim.. ama meslegim insan ve sunu gordum ki ne is ile
ugrasiyor olsaniz bile ilk once muhabbet..guven.. ve gonulden gonulle sevgi baglari kurulmali..
yoksa hic bir is veya meslekte basarili olamazsiniz..
islam siteleri facebook .. al yapistir.. kac.. deneme duvarlari degil! muhabbet.. gonul dost mekanlaridir..
ensar.. muhacirin.. sanal da da olsa.. birbirine sahiplenmesidir..
ilk once muhabbeti kurup .. muhabbetin sırrını keşfetmeli..
çünkü Rabbimiz bize muhabbet ettiği için varız. ..
Bütün mevcûdâtın kaynağı muhabbettir. Hayatın amacı, muhabbete erişmesi murâd edilmiş içimizdeki vicdanın amacıdır...
Müminin kalbindeki muhabbet, kendi Zâtına muhabbet eden Rabbimizin muhabbetidir...Muhabbet sevmektir. Sevmek için tanımak gerek...Vesselam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gul.jpg

selamun Aleykum..
cok sevdigim bir Gonul dostum bir gun bana sunu soylemisti"sende Mevlana nin.. Bayazid Bastami nin yuregi var sanki onlar gibi yaziyorsun"
yoo Onlarin yuregi degil.. onlarin hasretti ozlemi..sevgisi..Sevginin asil kaynagina ozlemim ..
hasrettim.. Gonul yanginlarim var..
20 Senedir gurbet diyarinda kimsessiz..sevgisiz..Yar siz yarensiz.. sila hasretti ile yanmanin ne oldugunu bilirmisiniz?
nerden bileceksiniz ki.. koskoca buzlar ulkesinde.. bir hic olmamayi.. muhabbet.. gonul..dostan uzak kalmayi.. nerden bileceksiniz ki???
Anadan.. yardan.. diyardan.. gayri kalmanin ACI sini nerden bileceksiniz ki..
ben sizler gibi istesem de yazamam.. bilmedigim seyleri nasil hissetmeden.. yazabilirim ki...
Eyy kalpleri halden hale sokan RaBbim.. kalplerimizi senin ve sevdiklerinin Sevgisi ile ziynetlendir..
.bazi seyler yazilmaz.. anlatilmaz..sadece YASANIR..ve yasiyanlar bilir...
O yuzdendir belki.. hep cevremdeki ve sizleri Gonul dostluguna sevgi ye davet etmekteyim..
cunku bazen insan bir seyin degerini varliginda degil yoklugunda anca anliyabiliyor misali..
haa Ya birde içimizdeki gurbetlere ne demeli ? Nereye kaçarsan kaç yakalar, sılayı yaşatır, alem içinde...
yokluk yokluk icinde hiclik yasarsin..
Oturup doyamadan kaybedigim sevdiklerimi düşünür hüzünlü ağlarım
Siz de benim icin Göz yaşı dökün gurbet kuşları
Açarım ellerimi duaya başlarım ..halimi ahvalimi zaten Rabbime ayandir benim..
Duamla beni de alıp Ana Vatana..yuregimin carptigi Diyarlara götürün gurbet kuşları ..
Yoklukları var eden Rabbim... dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen ..
bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen...
yetim bebekleri barindiran koruyan.. selamette cikaran yuce Rabbim..
Yurek kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy..
rüzgara tutunan dualarım yetimlere..gariplere ..kimsesizlere..
dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...Ya Hayy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Duasız üşür yürekler...
Sana bir dua eden olsun, sende başkalarına dua et! Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan...Bilmezsin kimin için ettiğin duadır ,seni böyle ayakta tutan! O'nun için sende bana dua et inşALLAH!!dualarda buluşmak ümidiyle....

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm abla,
Hani sana dün rüya yazmıştım ya, Anneannemle ilgili bir şey var gönlümden geçen...
Anneannem ölmeden biz nişanlıydık eşimle, bize çok dua etmişti yine bugünlerde onu gördüm rüyamda ve bana ötelerden dua ediyor sence bu tesadüf mü? hele ki şu son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra bence tevafuk!

Öyle hissediyorum ki, onun bana yapmış olduğu dualar şimdi kabul görüyor ve şimdi zor zamanlarımda bana yol gösteriyor rabbim bu dualarının hürmetine....

Bence bu gördüğüm rüyada bana dualarının şimdi kabul olduğunu ve hayır kapılarının açıldığını gösteriyor....
Yorumlarını bekliyorum abla..

Üst Alt