ömrum gurbette.. yanlizlik ile yabancilar icinde yer edinemiyerek gecti ve geciyor..
ne yapti isem.. sadece kendi din kardeslerim ile kurdugum gonul baglari ile kaldim hamd olsun..
insanlar ve İnsanlık buyuk bir hüsranda..
sonradan Denge kardesimiz ile tanistik.. bizleri kardeslige.. dostluga birlik ve beraberlige davet ediyordu..
davette icabet etmenin Sila-i rahim gerekligini rah. annem mekani cennet olsun..
bana hep ogutlemistir..
dostluklar bir gunde kurulmaz.. her seyin insaa edilmesi icin zaman ve sabra ihtiyac oldugunu bilenlerdeniz hamd olsun..
zaten muhacirim..
birbirimize alisabilmek icin sizlerden biraz zaman istiyorum ki muhabbetin SIRRINA varabilelim ins..
evet bu sittede cook cook yeniyim.. ama meslegim insan ve sunu gordum ki ne is ile
ugrasiyor olsaniz bile ilk once muhabbet..guven.. ve gonulden gonulle sevgi baglari kurulmali..
yoksa hic bir is veya meslekte basarili olamazsiniz..
islam siteleri facebook .. al yapistir.. kac.. deneme duvarlari degil! muhabbet.. gonul dost mekanlaridir..
ensar.. muhacirin.. sanal da da olsa.. birbirine sahiplenmesidir..
ilk once muhabbeti kurup .. muhabbetin sırrını keşfetmeli..
çünkü Rabbimiz bize muhabbet ettiği için varız. ..
Bütün mevcûdâtın kaynağı muhabbettir. Hayatın amacı, muhabbete erişmesi murâd edilmiş içimizdeki vicdanın amacıdır...
Müminin kalbindeki muhabbet, kendi Zâtına muhabbet eden Rabbimizin muhabbetidir...Muhabbet sevmektir. Sevmek için tanımak gerek...Vesselam..