Duaların kabulü için esma

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
6 Aralık 2014
Mesajlar
104
Tepkime puanı
2
Merhabalar Hocam, Esmaül Hüsna ile nasıl dua edilir yani duaya başlamadan önce mi istediğimiz o ismi tekrar edecez. Bir de Hocam duaların kabulü için hangi esmayı günde kaç defa söylemeliyim. Şimdiden teşekkürler.
 

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
6 Aralık 2014
Mesajlar
104
Tepkime puanı
2
Selamün Aleyküm Hocam galiba soruyu anlaşılmayacak bir şekilde sordum. Hocam soruyu şu şekilde düzeltip sizlere sorayım. Dua ederken duaların kabülü anlamına gelen Ya Mucib CC. esmasını dua ile birlikte nasıl okumamız gerekir ve kaç defa okumamız gerekir. Hocam cevabınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Selamün Aleyküm Hocam galiba soruyu anlaşılmayacak bir şekilde sordum. Hocam soruyu şu şekilde düzeltip sizlere sorayım. Dua ederken duaların kabülü anlamına gelen Ya Mucib CC. esmasını dua ile birlikte nasıl okumamız gerekir ve kaç defa okumamış gerekir. Hocam cevabınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun.
Aleykümselam kardeşim, Esma-ül hüsna hakkında isimlerin sayıyla okunması konusunda bizim forumumuzda da paylaşım var. Bu konuyu açtığınız bölüm olan Esma-ül Hüsna bölümünü incelerseniz oradaki konular arasında olması lazım.
 
Üst Alt