Dua istiyorum kardeşlerim

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok zor günler geçiriyorum. İnanın çıkmaz dedikleri bu olmalı. Çok şükür ben katlanırım ama katlanmayanlar var. sıkıştım ne-olur işlerim için dua eder-misiniz? Bir şeyler ters gidiyor ama ne olduğunu bulamıyorum. dua dua mümin kardeşim ne-olur dua eder misiniz? Allah razı olsun duaa..duaa..duaa..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM DUA EDİCEM ...

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH RAZI OLSUN

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm kardeşim,
Allah seni sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın. İşlerine kolaylıklar ihsan etsin. Bağlı işlerini açsın. Koktuğun şeylerden emin kılsın. Bilerek veya bilmeyerek işlediğin günahları affetsin. Bilip bilmediğin şerlerden seni korusun, bilip bilmediğin hayırları nasip etsin. Allah duamızı kabul etsin inşaAllah. Amin.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin inşaallah allah razı olsun

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm Bismillahirrahmanirrahîm.

Elhamdülillahi Rabbil alemin. Vessalatü vesselamü ala Rasulina Muhammedin ve ala alihi va sahbihi ecmain.
Allah ım senin günahkâr ve aciz kulların olarak kapına geldik, El Gaffâr olan sensin ne olur bizleri bağışla, Kalblerimizi doğru yoldan çevirme Ya Rabbi. Bizleri Kur’an ın yolundan, Çok sevdiğin Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) yolundan, Senin yolundan ayırma Allah’ım. Bizleri her iki cihandada afiyet ihsan eyle, Allah’ ım zürriyetimizden sana isyan edecek kimse çıkarma, Hasta olanlara şifalar ver Ya Rabbi. El Vekil olan sensin borçlu ve sıkıntıda olanlara hacet kapılarını aç Ya Rabbi. El Zahir ve El Batın olan sensin bizim başımıza gelicek kazaları, belaları şer olanı El Mani (c.c.) hikmetinle engelle Ya Rab. Bizim için hayırlı olan her şeyi Ya Hayy (c.c.) hikmetinle bir an evvel olmasını nasip et Allah’ım. Bizleri Ya Rezzak hikmetinle helal rızıkla nasiplendir. Bizleri kabir ve cehennem azabından muhafaza eyle Allah’ım. O olmasaydı bu dünyayı yaratmazdım dediğin Sevgili Peygamberimiz ve Gönül Dostun Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) min yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle. El Fatiha.

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahümme Salli Alâ Seyydine Muhammedin Ve Alâ Alî Seyyidina Muhammed

<o:p</o
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn." Amin

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Allahümme Salli Alâ Seyydine Muhammedin Ve Alâ Alî Seyyidina Muhammed

"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn." Amin

duaa..duaa..​

Üst Alt