Dua edebilir misiniz?

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm arkadaşlar. Beni bir derdim var. Allah-u Teala ya sığındım. Sürekli dua ve zikir çekiyorum allahım kabul eder inşallah ve beni bu dertten kurtarır. Biri var hayatımda Birbirimizi karşılıklı olarak seviyoruz. Ama birlikte olmamıza engelleyen bazı unsurlar var. En önemli sorunumuz kendisinin evli oluşu ve şartlar ne olursa olsun asla boşanmış bir erkekle hayatımı birleştirmemi istemeyen bir ailem var. O kişiyle hiç beraberliğimiz olmadı ama geçenlerde elimi tuttu ve beni sevdiğine, ömrünün son kadını olacağıma dair yemin etti. Üzüldüm ve bende elini tuttum. beni bırakma dedi. Onu tanıdığımdan beridir sürekli kabus görüyorum, üzülüyorum. Kaç gündür onu görmemeye dikkat ettim görmüyorum. Bugün ona birlikte olmamızın kötü sonuçlara sebebiyet vereceğini söyledim. O da "bana bu kötülüğü yapma herşey istediğin gibi olacak yeterki beni bırakma, ben sana aşığım" dedi. Onunla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve onu görmeye dayanamıyorum (her ne kadar duygularımı kontrol altında tutmaya çalışsamda onun ilgisi sözleri, güzel gözleri beni ikna etmeye çalışıyor) lütfen benim için dua edin ben yanlış birşey yapmak istemiyorum, onun artık benimle bu şekilde ilgilenmesini istemiyorum. Onu her ne kadar engellemeye çalışsam o daha fazla bağlanıyor sanki ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen onun beni unutması, bana arkadaş gözüyle bakması için dua edin. :(

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Gönül sızım hocam duanıza ihtiyacım var lütfen bana dua edin. Sevdiğime artık sevdiğim demeye bile cesaretim kalmadı(bu şekilde davrandıkta ona daha çok bağlanıyorum galiba) ona arkadaşlığımızın yanlış olduğunu söyledim, o da nedenini sordu çok defa ama ortam müsait olmadığı için tam açıklama yapamadım. Üç gündür hasta, karışmadım ona ama soğuk davrandım. Bugün benim için gelmişti işe ona git dedim hastasın dinlen, sonra beni sevdiğini söyledi yapma böyle dedim. Biz yanlış Yoldayız! Benim için herşeyi yapacağını söylüyorsun o zaman beni yar olarak görme dedim, yaralıyorsun dedim, lütfen düşün dedim bu ilişkinin bir geleceği yok kimseye haksızlık etmeden yolumuza bakalım dedim. O üzüldü bende üzüldüm ama hocam onun ilgisine karşılık veremediğim zaman daha çok üzüldüğümü farkettim. Lütfen benim için dua edin hocam, o artık benimle böyle bir ilişki için ilgilenmesin. Bu ilişki ikimize de zarar verecek devam edersek ama o anlamıyor .
Elimde olsa onun olmadığı bir yere giderdim ama bu mümkün değil bu aralar. Hakkınızı helal edin hocam. İnşallah mesajımı Okur'da bana dua edersiniz. Sağlıkcakla kalın inşallah.

Kendime bugün inanamadım hocam, kendimi çok iyi kontrol ettim hiç yüzüne bakmadım, gözlerinin içine bakmadım o ilgilendi ve ben soğuk davrandım. İnşallah beni unutur hocam ben bu yanlışı yapmadığım için huzur bulacağım buna inanıyorum.

Üst Alt