Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Domates Çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9119" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: Red">Malzemeler</span></p><p> <span style="color: Red"></span></p><p><span style="color: Red"> * 8 bardak et suyu</span></p><p><span style="color: Red"> * 2 kaşık un</span></p><p><span style="color: Red"> * 2 kaşık yağ</span></p><p><span style="color: Red"> * 4-5 adet olgun domates veya 2 kaşık domates salçası</span></p><p><span style="color: Red"> * 1 bardak süt</span></p><p><span style="color: Red"> * 1 yumurta sarısı</span></p><p><span style="color: Red"> * Tuz</span></p><p> <span style="color: Red"></span></p><p><span style="color: Red">Yapılışı</span></p><p> <span style="color: Red"></span></p><p><span style="color: Red"> 1. Yağ ile un hafif pembe kavrulur.</span></p><p><span style="color: Red"> 2. Sulandırılmış salça veya rendelenmiş domates ve et suyu katılır.</span></p><p><span style="color: Red"> 3. Karıştırılarak 1-2 taşım kaynatılır. Pütür kalmışsa süzgeçten geçirilir.</span></p><p><span style="color: Red"> 4. Yumurta sarısı ve süt ile yapılmış terbiye yemek saatinden 10 dakika evvel katılır. Tuz atılır. Ateş kapatılır.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9119, member: 376"] [COLOR=Red]Malzemeler * 8 bardak et suyu * 2 kaşık un * 2 kaşık yağ * 4-5 adet olgun domates veya 2 kaşık domates salçası * 1 bardak süt * 1 yumurta sarısı * Tuz Yapılışı 1. Yağ ile un hafif pembe kavrulur. 2. Sulandırılmış salça veya rendelenmiş domates ve et suyu katılır. 3. Karıştırılarak 1-2 taşım kaynatılır. Pütür kalmışsa süzgeçten geçirilir. 4. Yumurta sarısı ve süt ile yapılmış terbiye yemek saatinden 10 dakika evvel katılır. Tuz atılır. Ateş kapatılır.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Domates Çorbası
Üst
Alt