Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Döküm Tava Kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9143" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Salud tava ve tencerenizde besinlerinizi pişirmeden önce zeytin veya ayçiçeği yağıyla bir miktar yağlamanız, pişirme işleminin daha başarılı olmasını sağlar.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>- Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>- Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>- Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>- Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edin.Döküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9143, member: 376"] [COLOR=RoyalBlue][B] Salud tava ve tencerenizde besinlerinizi pişirmeden önce zeytin veya ayçiçeği yağıyla bir miktar yağlamanız, pişirme işleminin daha başarılı olmasını sağlar. - Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın. - Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin. - Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin. - Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edin.Döküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur.[/B] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Döküm Tava Kullanımı
Üst
Alt