- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118
DAMAT PAÇASI
MALZEMELER
-3-4 Parça tavuk-but olabilir,ya da yağsız olsun derseniz beyaz et-
-2 adet yufka
-biraz sıvıyağ
-1 kase yoğurt
-2 diş sarmısak
-2 kaşık salça
-1 adet domates
Önce yufkaları küçük parçalara bölerek,sıvıyağla harmanlayın ve fırında iyice kurutun.Tavukları haşlayın.Küçük küçük parçalar halinde didikleyin.Tavukları haşladığınız su ile yufkaları ıslatın.Çok fazla ıslatmayın,yufkalar hamurlaşabilir.Üzerine küçük parçalar halindeki tavuk etlerini yerleştirin.Onun üstüne salça ve domatesle hazırladığınız sosu dökün,en üstüne sarmısakla karıştırdığınız yoğurdu dökün.
Alıntı..
MALZEMELER
-3-4 Parça tavuk-but olabilir,ya da yağsız olsun derseniz beyaz et-
-2 adet yufka
-biraz sıvıyağ
-1 kase yoğurt
-2 diş sarmısak
-2 kaşık salça
-1 adet domates
Önce yufkaları küçük parçalara bölerek,sıvıyağla harmanlayın ve fırında iyice kurutun.Tavukları haşlayın.Küçük küçük parçalar halinde didikleyin.Tavukları haşladığınız su ile yufkaları ıslatın.Çok fazla ıslatmayın,yufkalar hamurlaşabilir.Üzerine küçük parçalar halindeki tavuk etlerini yerleştirin.Onun üstüne salça ve domatesle hazırladığınız sosu dökün,en üstüne sarmısakla karıştırdığınız yoğurdu dökün.
Alıntı..