çok sıkılıyorum bunalıyorum neden bunu yaşatanlar çok mutlu?

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm canım hocam

Bana dua edermisiniz bu işyerinden hayırlısıyla çıkayım ben o kadar yıprandım ki anlatamam ALLAH razı olsun bu işyri sayesinde çok şey yaptım aileme babamın maaşı çıkana kadar aileme destek oldum ama bu süre zarfında kendim çok yıprandım çok yıprattılar özellikle o adam biliyormusunuz bugin arbasına karşıma park edip bakımlı eşiyle karşıma gelip evlerine geçiyorları yanlış anlamayın artık his olarak sıfır bir insan benim için fakat ben kendimi kötü hissediyrorum demek kötü olan hak eden benim diyorum bazen ve karamsar oluyorum çok yoruldum hocam çabalıyorum çabalıyorum memur olmak ve hayırlısıyla burdan çıkmak ve al herşey onun olsun demek görmemk için ama rabbim nasip etmiyor demmek ki bana dua edermisiniz hocam lütfennnnnnn çok ihtiyacım var arkadaşlar sizlerde dua edermisiniz hayırlısıyla çıkmak istiyorum ama yüküm çok ağır maddi yönden ve bu beni manevi yönden çok yoruyor yoruldum hocam özellikle o adam herzaman karşımda ya nasıl bir kişilik bu ya çokk şükür diyorum inanın yüzünü görünce tiksiniyorum RABBİME havale ettim ben ama onun bulunduğu ortamda nefes bile almak istemiyorum sadece gitmek istiyorum sadece gitmek buralar bu memleket benim memleketim onun olsun ben gideyim görmeyeyim sadece ALLAHIMA havale ediyorum ama gerçekten çokkkk YIPRANDIMMMMMMMM.....Manevi yönden çok çöktüm......agla..:,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam kardeşim, 3 gün cezalısın!!! seni defalarca uyardık. Şu yazdığın mesaja Allah Rızası için bir bak. Yine bir tane imla işareti yok. Ne nokta var ne virgül!!! Dümdüz yazıp gönderiyorsun. Neden forumda koyduğumuz kurallara uymuyorsun? İnsan göndermeden önce bir okur, kontrol eder mesajını öyle gönderir!!El insaf artık. İnsan karşısındakine biraz saygı gösterir!!! Seni forumdan banlamadık. Defalarca uyardık. Yinede anlamıyorsun.!!! 3 gün sonra tekrar foruma gelip aynı şekilde mesaj gönderirsen. Temelli olarak banlanacaksın.

Hüzünlü Kul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İnsanın istemediği bir yerde kalmak zorunda olması çok yorucudur gerçekten de. Oradan kurtulmayı istemen önemli fakat daha da önemlisi bunun için yeterince çabalamak. Sen de zaten çabaladığını belirtmişsin. Allah yardımcın olsun, sabret, sabrın sonu selamettir.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam kardeşim, 3 gün cezalısın!!! seni defalarca uyardık. Şu yazdığın mesaja Allah Rızası için bir bak. Yine bir tane imla işareti yok. Ne nokta var ne virgül!!! Dümdüz yazıp gönderiyorsun. Neden forumda koyduğumuz kurallara uymuyorsun? İnsan göndermeden önce bir okur, kontrol eder mesajını öyle gönderir!!El insaf artık. İnsan karşısındakine biraz saygı gösterir!!! Seni forumdan banlamadık. Defalarca uyardık. Yinede anlamıyorsun.!!! 3 gün sonra tekrar foruma gelip aynı şekilde mesaj gönderirsen. Temelli olarak banlanacaksın.

selamun aleyküm serdar kardeşim,

çok haklısınız kimse görmesin diye hızlıca yazıp gönderdim işyerinden yazdığım için. Hakkınızı helal edin hepiniz yoksa saygısızlıktan değil inanın bir daha tekrar etmiyicem inşallah ama gerçekten bu aralar o kadar kötüyüm ki ne yaptığımı bilmez hale geliyorum bazen ve yazılarıma da yansımış özür dilerim beni cezalandırdığınızda çok üzülmüştüm hakkınızı helal edin Uzgunnn

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
selamun aleyküm serdar kardeşim,

çok haklısınız kimse görmesin diye hızlıca yazıp gönderdim işyerinden yazdığım için. Hakkınızı helal edin hepiniz yoksa saygısızlıktan değil inanın bir daha tekrar etmiyicem inşallah ama gerçekten bu aralar o kadar kötüyüm ki ne yaptığımı bilmez hale geliyorum bazen ve yazılarıma da yansımış özür dilerim beni cezalandırdığınızda çok üzülmüştüm hakkınızı helal edin Uzgunnn

Aleyküm selam, güzel kardeşim burada böyle yazmışsın, son gönderdiğin mesaj rüya yorumu, orada yine hiçbir imla işareti kullanmamışsın. Ne nokta var ne virgül. Sorun nedir kardeşim? Klavyende nokta ve virgül tuşları yok mu? Biz derdimizi anlamatık galiba. Bir yazının okunup anlaşılması için, imla işaretleri kullanmak lazım. Nokta ve virgül olmadan yazılan yazı, yazı değildir. Nokta ve virgül işaretleri yazının anlamını değiştirir. Dümdüz yazıyı okumak insanı yorar. Biz sitemizdeki yazılar okunabilir olsun istiyoruz. 5 defa sana mesaj yazdım, senin yazılarını düzenlemekten bıktım dedim. Tamam diyorsun, sonra tekrar aynı şekilde gönderiyorsun!!! Buyur bak yazının içinde ne nokta var ne de virgül ==> https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/31635-ruyada-ekmek-acmak-ve-pisirip-yemek.html

Üst Alt