Bu cümleye deliriyorumdfrt.. kuranda kaç ayette geçiyor ''düşünmüyor sunuz'' diye Allah cc düşünün diyor şeytan düşündürtmemek için elinden geleni yapıyor,herkeste peşinde alkış tuta tuta gidiyoralkss
''Ahirette nasıl hesap vereceğiz diye soruyorum'' katıldığım ortamlarda büyük küçük herkese birileri size az sesini yükselterek birşey sorsa içiniz acımazmı? ürpermezmisiniz?korkmazmısınız? o gün geldiğinde yanımızda kimse olmayacak herşeyi soracak yaradan ne yapacağım? ne cevap vereceğim?diyorum gelen cevap beni bitiriyor ''o kadar derin düşünme''kzgnn.. Bu gün canınızı sıkacak ne oldu? neden oldu?nasıl oldu?yaşadığınız şeyi Allah cc bize gönderdiği elçinin sünnetleri ve klavuzu furkanı kerim deki nasihatlerine göremi çözümleyip yaşamaya çalıştınız?cevap hayır çünkü orda ne diyor bilmiyoruz!cevabı geliyor peki size kolaylıklar var orda okusanız diyorum, bu zamanda onu uygulayan yok,cevabı geliyor ,siz başlayın bir yerden,okuyun önce, size cevap gelecektir, sorunlar güzellikle hayırla inşallah hallolacaktır,diyorum yüzler buruşuyor...Vel hasılı kelam ne tefekkür,ne amel etmek ,nede bilmek kimsenin umurunda değil sonra nedenlerle boğuşuyorlar ama cevap basit ve kolay KUR'AN OKU MEALİYLE,SÜNNETİ SENİYELERİ ÖĞREN,AMEL ETVE LÜTFEN DÜŞÜN TEFEKKÜR ET SENİ TEVEKKÜLE GÖTÜRSÜN İNŞALLAH...!!!Yani size dediysem hepimize önce kendi nefsime...
bhoff