Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Çok çaresizim, büyük bir sorunum var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gülen yüz" data-source="post: 72815" data-attributes="member: 5576"><p>selamın aleykum hayırlı günler. benim size bir sorum olucaktı daha doğrusu büyük bir sorunum var. bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. 6 yıldır sevdiğim biri var ondan baska kimse olmadı hayatmda ve beni de hiç sevmedi, hovarda biri ama ben hiç ondan vaz gecemedim. Allahıma bana dönmesi için dua ettim, ama dönmedi. sorum şu. ben bu zamana kadar rabbime bana dönmesi için dua ettim. ama rabbimiz döndürmedi. onun hikmetinden sual olunmaz. çok ağladım yıllardr. rabbim bu zamana kadar nasib etmediyse dua etmeye devam etsem yine etmez mi? hani mutlak kadermiz bellidir. onu bir Allahımız bilir. ama o kadere gidecek yolu biz seceriz, belki de ben en kötu yolu seçmişimdir, belki yolun sonunda sevdiğim vardr, yada yoktur ben boşa uğrasyorumdur. neyse biraz psikolojm bozuk bir saygısızlığım olduysa kusuruma bakmayın. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? şimdiden Allah razı olsun. selam ve dua ile. duaa..duaa..Uzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gülen yüz, post: 72815, member: 5576"] selamın aleykum hayırlı günler. benim size bir sorum olucaktı daha doğrusu büyük bir sorunum var. bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. 6 yıldır sevdiğim biri var ondan baska kimse olmadı hayatmda ve beni de hiç sevmedi, hovarda biri ama ben hiç ondan vaz gecemedim. Allahıma bana dönmesi için dua ettim, ama dönmedi. sorum şu. ben bu zamana kadar rabbime bana dönmesi için dua ettim. ama rabbimiz döndürmedi. onun hikmetinden sual olunmaz. çok ağladım yıllardr. rabbim bu zamana kadar nasib etmediyse dua etmeye devam etsem yine etmez mi? hani mutlak kadermiz bellidir. onu bir Allahımız bilir. ama o kadere gidecek yolu biz seceriz, belki de ben en kötu yolu seçmişimdir, belki yolun sonunda sevdiğim vardr, yada yoktur ben boşa uğrasyorumdur. neyse biraz psikolojm bozuk bir saygısızlığım olduysa kusuruma bakmayın. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? şimdiden Allah razı olsun. selam ve dua ile. duaa..duaa..Uzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Çok çaresizim, büyük bir sorunum var
Alt