Çok çaresiz bir durumdayım

Funda81

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok çaresiz bir durumdayım. İşlerimiz bozuldu çok büyük borçlarımız var, ödeyecek imkanımızda yok fakat Rabbim güç versin çalışıp inşallah ödeyeceğiz. Bu geçim sıkıntısı ve borçların üstüne birde eşim hiç bir sebeb belirtmeksizin boşanmak istiyor, ne yaptıysam olmadı sabrediyorum fakat benim sabrımı zorlayarak ikna etmeye çalışıyor. 1 yıldır çok tükendim, tesbih çekiyorum, Kur'an okuyorum, alttan alıyorum, sabrediyorum ama tamamen evden uzaklaştı. Kendine bir arkadaş çevresi edindi eve çok geç geliyor ben yokmusum gibi yaşıyor çekip gitmemi bekliyor bir oğlumuz var ve onun dağılmış bir ailede büyümesini istemiyorum. Eşimin eskisi gibi bana bağlanması ve evine bağlanması için ayrılığı tamamen kafasından çıkartıp muhabbetle bana dönmesi için sizlerden dua bekliyorum ne olur ALLAH rızası için dua edin müslüman kardeşlerim dualarınıza muhtacım.

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam :( bu arakadaş çevreleri yok mu... insanların bu kadar nankörleşmesi karısını cocugunu görmemesi Rabbim bir an önce evine baglanmasını yıne eskısı gıbı sızı sevmesını saglar umarım.. Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle insALLAH bir an önce bize mutlu huzurlu geri dönersniz..

Zehan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sabrınızı artırsın, yardımıyla desteklesin, bu çetin imtihan günlerinde yar ve yardımcınız olsun...
Kardeşim, şu ayeti kerime hep aklınızda olur inşallah:
'Ey iman edenler, sabırla ve namazla Allah'tan yardım dileyin.
Şüphesiz ki Allah, sabredenlerle beraberdir.'
(Bakara süresi,153.ayet)

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah Yardımcınız olsun, Eşinize doğru yolu bulmayı, kıymet bilmeyi, gerçekleri görmeyi nasip etsin.

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.. Evliliğiniz kurtulsun ve borclarınızı da ödeme kolaylıgı versin Rabbim.. Mutlu huzurlu bir ömür yaşayın inşallah..

özlem34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah yardımcınız olsun. Yusuf suresinde geçer Fe sabrun cemil ( sabır ne güzel) ayeti inşallah daraldiğinizda bu ayeti hatirlarsiniz

Üst Alt