Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Çok acı ama aldatıldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aldatılan eş" data-source="post: 64654" data-attributes="member: 4681"><p>Siteye yeni üye oldum doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama şu an çok zor durumdayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane çocuğum var. Eşimle çok sorunlar yaşadık ve son 3 yıldır gayet mutlu giden bir evliliğimiz vardı. Ya da ben öyle zannediyordum. 1,5 ay önce aldatıldığımı öğrendim eşim sadece 2 aydır tanıdığı bir kızla beni aldatmış üstelik nikah kıymış ve ne yazıkki kız hamile kalmış. 1 hafta önce kızın bebeği aldırdığını söyledi bugünse kızdan tamamen ayrıldığını üstelik yeminler ederek ama ben inanmıyorum çünkü eşimin bugün bile kızla yakınlaştığını anladım. Eşim benden boşanmıyor, evdende gitmiyor ev benim ve benimde gidecek hiç kimsem yok zaten. Eşim psikolojik sorunları olan bir insan, boşansam bile beni rahat bırakmayacağını biliyorum. Yanlış olduğunu bilmeme rağmen onlara okadar beddua ettim ki ama canım çok yanıyor. Kalıp mücadele etmek mi yoksa boşanmak mı çözüm bilemedim. Eşim 5 vakit namazını kılan birisi ama 2.ci nikahı yapabilecek durumda değil, hem maddi hem manevi, ben emekliyim ama eşim 2.ci bir işe girip yeniden çalışmamı istiyor. Bu durumda eşimin 2.nikahı caizmidir. Ben bütün bu olanlara katlanabilmek için ne yapmalıyım. Allah rızası için bana bir yol gösterin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aldatılan eş, post: 64654, member: 4681"] Siteye yeni üye oldum doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama şu an çok zor durumdayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane çocuğum var. Eşimle çok sorunlar yaşadık ve son 3 yıldır gayet mutlu giden bir evliliğimiz vardı. Ya da ben öyle zannediyordum. 1,5 ay önce aldatıldığımı öğrendim eşim sadece 2 aydır tanıdığı bir kızla beni aldatmış üstelik nikah kıymış ve ne yazıkki kız hamile kalmış. 1 hafta önce kızın bebeği aldırdığını söyledi bugünse kızdan tamamen ayrıldığını üstelik yeminler ederek ama ben inanmıyorum çünkü eşimin bugün bile kızla yakınlaştığını anladım. Eşim benden boşanmıyor, evdende gitmiyor ev benim ve benimde gidecek hiç kimsem yok zaten. Eşim psikolojik sorunları olan bir insan, boşansam bile beni rahat bırakmayacağını biliyorum. Yanlış olduğunu bilmeme rağmen onlara okadar beddua ettim ki ama canım çok yanıyor. Kalıp mücadele etmek mi yoksa boşanmak mı çözüm bilemedim. Eşim 5 vakit namazını kılan birisi ama 2.ci nikahı yapabilecek durumda değil, hem maddi hem manevi, ben emekliyim ama eşim 2.ci bir işe girip yeniden çalışmamı istiyor. Bu durumda eşimin 2.nikahı caizmidir. Ben bütün bu olanlara katlanabilmek için ne yapmalıyım. Allah rızası için bana bir yol gösterin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Çok acı ama aldatıldım
Alt