Çin'De bir Çay Bahçesi..Var'mı Gönüllü Gitmeye :)
hüzün Çalışkan Kardeşimiz Üyemiz Katılım 27 Şubat 2011 Mesajlar 413 Tepkime puanı 6 #2 ooofhiiiigghhn..bırrr:imkansiz:. elinize sağlık, çok ilginç nasıl çıkıyorlarsa artık oraya:bilmemm:. kesinlikle çağırmayın gelememqqww..k...
ooofhiiiigghhn..bırrr:imkansiz:. elinize sağlık, çok ilginç nasıl çıkıyorlarsa artık oraya:bilmemm:. kesinlikle çağırmayın gelememqqww..k...
ferit Çalışkan Kardeşimiz Üyemiz Katılım 25 Şubat 2011 Mesajlar 365 Tepkime puanı 21 #3 eee Yok ben gitmiyim biraz işim vardagghhn..
İLiM DiLeNcİsİ Rüyalar aleminden Süper Mod Katılım 10 Haziran 2011 Mesajlar 709 Tepkime puanı 42 #4 qqww..k yok gelmiyim ben kalsın, biraz uzak da o yüzdengghhn..
Hasret Çalışkan Kardeşimiz Üyemiz Katılım 29 Mart 2011 Mesajlar 337 Tepkime puanı 16 #5 gidilmezqqww..kne işim var orda? memlekette çay bahçesi mi kalmamış, deniz kenarında
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 #6 Ohbeeee şu manzaraya bakın hele burda çay içmenin zevkine doyum olmaz hii, Varmı arkadaşlar benimle çay içmeye gelen? çaylar firmadan.
Ohbeeee şu manzaraya bakın hele burda çay içmenin zevkine doyum olmaz hii, Varmı arkadaşlar benimle çay içmeye gelen? çaylar firmadan.
Gönül sızım Özel Kardeşimiz Yönetici Süper Mod Moderatör Katılım 26 Temmuz 2011 Mesajlar 19,432 Tepkime puanı 185 #7 yook ben almiyayim sag olun.. Ben Yalovada Anfi Cay bahcesine gideyim bugun.. Orda birinin hatirasi var cunku...agla..:,
yook ben almiyayim sag olun.. Ben Yalovada Anfi Cay bahcesine gideyim bugun.. Orda birinin hatirasi var cunku...agla..:,
hazra Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 24 Ekim 2011 Mesajlar 101 Tepkime puanı 1 #8 Resimlere bakarken bile başım döndüben almıyım alanada mani olmıyım.ben evde içerim çayımı
Elifgül Uzman Kardeşimiz Üyemiz Katılım 25 Temmuz 2011 Mesajlar 7,319 Tepkime puanı 118 20 Kasım 2011 #9 yok yok kalsın bende almıyayım benim zaten çayla aram fazla iyi değildir içitiğim iki bardak açık bir çay onuda içmesemde hiç aramam
yok yok kalsın bende almıyayım benim zaten çayla aram fazla iyi değildir içitiğim iki bardak açık bir çay onuda içmesemde hiç aramam