D
deniz kizi
Kayıtsız
Misafir
Merhabalar. Çok çıkmaz bir yoldayim, kimseye derdimi anlatamiyorum sizi buldum nette ararken. Benim bir sıkıntım var. Benim 7 senedir ciktigim bir erkek arkadasim vardi askere gitmedigi icin malesef işi ciddilestiremedik, ailemde hayatimda biri oldugunu bilmiyor, boyle seylere karsi oldugundan ciddi dusunuyorduk. Askere gitti, askerliginin bitmesine bir ay kaldi ve bana ciddi anlamda gorucu cikti. Kafam cok karisti, ben bir imtihan mi oluyorum dedim kendi kendime. Kalbim asker olan erkek arkadasimda, mantigimsa bu gorucuye gelen kiside ve ben gizli is yapmamak icin askerligin bitmesine bir ay kalan erkek arkadasima soyledim. Gizli yapmak istemedim, cok vicdanimla dusunen bir insanim dedim, ben senden ayrilmak istiyorum diye. Bana gorucu geldi ve konusuyorum o kisiyle dedim. Sevdim cok sevdim asker olan arkadasimi ama ayrildim, neden boyle oldu anlamiyorum. Allah bana boyle bir seyi neden yasatti? secim mi yapmami istedi, imtihan mi ediyor, aklim alimiyor. Erkek arkadasimi aglattim askerde ve sen o kisi ile evlenirsen mutlu olamiyacaksin bak gor dedi, beni derinden yaraladin dedi. Ben senin icin askerdeyim dedi, cok vicdanim sizliyor, cok korkuyorum. İkilemde kaldim ben, ne yapmam lazim? gunlerdir mutsuzum, mafoldum, resmen yikildim. Ben birini cok severken, yedi sene beklemisken bir anda hic hesapta yok iken biri geldi ve ben de konusmaya basladim o kisiyle. Ben ahini alirmiyim o askerdeki arkadasimin, nasil bir yol izlemem lazim? napmam lazim? ne olursunuz bana yol gosterin, ah almaktan, uzulmekten cok korkuyorum. hala aklim almiyor, ben neden boyle bir sey yasadim, neden gel gitler yasiyorum, neden aklim hem askerdeki arkadasim da hem gorucuye gelende. Allahim yardim etsin simdiden tesekkurler.