Bugün canım ciğerim yandı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gozyaslari.jpg

Canım yanıyor…nasıl acıyor canım bir bilsen Anne...Nasıl yağıyorum her bir düşen damlada acı süzülüyor yüreğimden !!Yok merak etme Sen!! iyiyim sadece başım ile kalbim ağrıyor!!Bugün bana dokunmayın elim ayağım tutmuyor...hy..GÖNÜL SIZI-M...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül dostum ;bu hal boşuna değildir! buradaki satırlara da düşmüş, dostlarla paylaşmak ta size düşer buyurun nedir bu göz yaşlarınızın sebebi ,rahmetli annenize ana sıcaklığına koşturmuş demek ki acınız bir yerlere değiyor ruhunuzda, paylaşırsanız biz burada forum aileniz olarak sizinleyiz...:(Ana sıcaklığının hele ki sizin anneniz gibi bir annenin yerini hiç tutamayız ama yinede dost sıcaklığı ile buradayız inşallah.dgüüll,.dgüüll,.dgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
eyvallah3.jpg

Ve Aleykümselam Gönül Dostum, Allah razı olsun !ama çok özel bir durum...
herşey Allah'tan geldiğine göre herşeye eyvallah, gelene de gidene de yürekten kocaman bir eyvALLAH.
insan zaman ile acıya da alışıyormuş ya Hu...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamün aleyküm abla; hayırlı cumalar insan nelere alışmıyor ki rabbim gücümüz nispetinde versin inşallah...
Öldürmeyen acı güçlendirirmiş...Allah daha çok güç ve sabır ihsan etsin bizlere...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
peki dost bildiğim madem özel;Rabbim yar ve yardımcın olsun diye dua etmek düşer bize de...duaa..
Dağlara yüklenen yükü onlar kabul etmemiş insan oğlu ben yüklenirim demiş...
Gariptir en çok canı yanan bizizdir, en çok feryat eden de ama acıya da alışan ,yokluğu da benimseyen ,unutmayı da sindiren yine biziz ne garip değil mi?

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ablacım Allah yardımcın olsun ben sabretmeyi senden öğrendim. Hayatıma senin söylediklerinle yön vermeye çalışırken çok şey öğrendim ve bana çok şey kattın. Hakkını ödeyemem Allah senden razı olsun. Dediğin gibi abla gelen Allah'tan (c.c) geliyor inşallah hayırlara vesile olacak güzel şeyler yaşaman için vesiledir. Ve Rabbim canını acıtan müşküllerinin hallolmasını ve sabrını daim eylesin.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
AMİNNNNN Tolunay kardeşim haklısın bana da çok şey öğretti ablam hala da öğretiyor Allah razı olsun... inşallah bizlere verdiği güzel öğütleri, yol göstericiliği hürmetine Allah sıkıntısını acısını gidersin Amin...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül dostumu tanıyıpta ondan nasiplenmeyen pek yok galiba arkadaşlar bende sizdenim ve sonsuz duacıyım kendisine Allah cc dünya ahiretini rızasına uygun mamur etsin inşallah...

Üst Alt