Bu erkeklerle ve kadinlar ile asla evlenmeyin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Maddi konularda tek başına sorumluluk almaktan kaçınan ve mutlaka sizin de aile bütçenize katkıda bulunmanız gerektiğini söyleyen erkekler.

Sadık olmayan erkeklerden uzak durun. "Çapkınlık erkeğin elinin kiridir" sözüne kendinizi inandırmaya çalışmayın.

Sizinle paranız için evlenmeyi kabul eden bir erkekten kaçının.

Evlilikten önce sizi cinselik hayatı konusunda ikna etmeye çalışan erkeklerden uzak durun.

Sofra adabını veya giyinme tarzını beğenmediğiniz bir erkekle evlenmeyi aklınızdan geçirmeyin. "Evlendikten sonra ben onu yola getiririm" mantığıyla hareket etmeyin.

İhtiyaçlarınızı kulak arkası eden ve size zaman ayırmayan bir erkekle asla işiniz olmamalı.

"Sen anlamazsın" sözleriyle başlayan cümleler kullanan erkekler de maalesef evlenilmeyecek erkekler arasında bulunuyor.

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ERKEKLER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUDUM AMA BEN OLAYA ERKEK YADA KADIN OLARAK DEĞİL İNSAN OLARAK BAKIYORUM. BİRDE MADALYONUN ÖBÜR TARAFINA BAKALIM DİYORUM.

1- BEDENLERİNİN MUKADDES OLUP ZİHNETLERİNİN VE GÜZELLİĞİNİN YANLIZ EŞLERİNE AİT OLDUĞUNA DAİR NİKAH MASASINDA SÖZ VERİP İMZA ATAN KADINLAR.

2- KUAFÖRLERDEN ÇIKMIYORLAR. ÜZERLERİNE GİYDİKLERİ ELBİSELERİNDE MUTLAKA KENDİLERİNİN LATAFETİNİ ÖNE ÇIKARAN ELBİSELERDEN VAZ GEÇMİYORLAR.

3-DÜŞÜNMEDEN KONULAR HAKKINDA KALPLERİNDEKİ İSTEKLER DOĞRULTUSUNDA KENDİLERİNİN FEDAKAR OLDUKLARINI SAVUNURKEN GÜNLÜK HAYATIN İÇİNDE SÜREKLİ DİNLEMEK YERİNE KONUŞMAYI TERCİH EDİYORLAR.

4-İNANÇLARINDA ALLAHA BAĞLI OLDUKLARINI SÖYLEMELERİNE RAĞMEN O ŞEKLE BÜRÜNÜP KILIK KIYAFETLERİNE ÖZEN GÖSTERİRKEN DEDİKODU VE KAHVE FALLARINDA VAZ GEÇMEDİKLERİ GİBİ HAFTANIN BELLİ GÜNLERİ ALTIN GÜNLERİ ADI ALTINDA BİR ARAYA GELİP DEDİKODU KAZANININ İÇİNDE EVDEKİ HAYATLARINI ANLATIRKEN BUNUN HOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORLAR

5-GECELERİ SABAHLARA KADAR TELEVİZYON SEYREDİP ÖĞLEN OLMADAN KALKMIYAN VE EV İŞLERİNİ VE YEMEK OLAYLARINDA EVİN ERKEĞİ GELDİĞİ HALDE HAZIRLAMAYIP BİRDE BU GÜN ÇOK HASTAYIM DİYEREK KAVGA ÇIKARAN HANIMLAR .DAHA ÇOK YAZARIMDA BU GÜNLÜK BU KADAR . BU TÜR KADINLARLA ASLA ERKEKLER EVLENMEYİN. BEDİR EL KADİR

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

"BEDENLERİNİN MUKADDES OLUP ZİHNETLERİNİN VE GÜZELLİĞİNİN YANLIZ EŞLERİNE AİT OLDUĞUNA DAİR NİKAH MASASINDA SÖZ VERİP İMZA ATAN KADINLAR."

Bizim her zerremiz Allah'a aittir..."Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz"BAKARA suresi, 156. ayeti
bizler Allah'a aidiz eşlerimize degil..Eşler birbirine sadece gecici olarak verilmis Allah'in emaneti ve nimetidir...Sahibi degil!!
kendi sahibi olamiyan benim nasil sahibim olabilir ki..?Bir fani diger Fani olan insanin sahipligine nasil burunebilir ki..?

"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a
teslim eyledim, gayr istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâki isterim."

Üst Alt