Borç batağındayım

  • Konuyu başlatan çilekeş
  • Başlangıç tarihi

mert74

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Mart 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Kardeşim ben de aynı durumdayım 2016 yılında bir batagin ıçine girdim bir türlü çıkamıyorum, kredilerle kapattık derken birde 6 ay önce eşimle 2-3 ay ayrı kaldık yine bulaştım ve şu anda 100 bini buldu. Bunun 70 nı eşim biliyor gerisini bilmiyor tıkanıp kalmış durumdayım. Bir de çalıştığım kurum borcumu kapatmam gerektiğini yoksa iş hakkım fes olacak dediler. 12 yıllık evliyim 4 çocuk var. Dedim ya 3 ay ayrı kaldık tekrar birleştik sanki bir mucize, değnek değdi hic olmadığımız kadar mutluyuz şimdi. Eşim duysa tam bitecek, birde işten atılacagim yardım eden de yok. Çaresizlik, aslında eşim aylık 2600tl ödendiğini biliyor şöyle cevremde bana 50000 bin yardım eden olsa 2 yılda bitirecem ama yok, işte böyle Allah hiç kimseyi bu duruma koymasın.
 

mert74

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Mart 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Anlattıklarını okuyunca kendimi gördüm bir an bende aynen senin durumundayım çalmadığım kapı kalmadı hepsi yüzümüze kapaniyor allah yardımcımız olur inşaallah.
Çilekeş kardeşimin durumunu aynen bende yaşıyorum, herşeye tövbe ettim fakat borçları kapatabilmek için yardım eli uzatan yok. Çaldığımız tüm kapılar kapaniyor, gökten para da yagmayacagina göre çaresizlik almış başını gidiyor, herşeyden vaz geçip kendini öldürmek istiyorsun borç çocuklarına kaliyor. Sokakta bir köpeğe yada yurt dışındakilere para gönderenler bizim gibilerin elinden tutmazlar bir Allah kulu da kardeşim yardım edelim, sende bize öde kurtul şu bankalardan diyen yok.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Usta aynı durum bende de var Ben de senin gibi parayı bastırdım iddia ile kurtarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Benimki Seninkinin yarısı 70 bin lira benim de işim bilmiyorum yeni çocuğum oldu Ne yapacağım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
 
Üst Alt