Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Boğulacak gibi oluyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 65582" data-attributes="member: 2035"><p>Tarla kuşu </p><p></p><p>Güneş usul usul doğuyordu. Orman sakinleri her sabahki gibi uyanmış hayata kendi doğrularından bakarak güne başlarlardı. </p><p></p><p>Yaşlı kaplumbağa bu ormanın en yaşlı ve bilge kişisi benim der kendinle övünüp dururdu. En yakın arkadaşı baykuş ve papağan bunu kabül etmez. Gün boyunca bu üçlü güzellik ve bilgelik konusunda tartışır ve gerçekten onlardan yardım isteyen diyer orman sakinlerine yardım etmedikleri gibi gün boyu tartışmalarından yardım isteyen diyer sakinler yanlarından boynu bükük dönerdi.</p><p></p><p> Ve çoğu zaman bu üçlü bunu farketmezlerdi.. Ama bu sefer güneşin batmasına çok az bir zaman kalmıştı. Ormanın içinde acı feryat duyuldu. Bu sesi ilk duyan baykuş sese cevap verdi. Tarla kuşu kardeş ne oldu. Tarla kuşu eşinin yem aramak için gittine ve iki gündür aç olarak onu bekledini belirtti. </p><p></p><p>Kendi yuvadan çıkamıyordu. çünki yumurtaları vardı yiyecek aramak için çıksa yumurtalar soğuyacak yavruları öle bilirdi. Baykuş ona sana ancak ben yardım edebilirim dedi . Bunu duyan kaplumbağa ona ancak ben yardım edebilirim dedi . Kaplumbağa ve baykuşun tartışmalarına katılan papağan iyicene bir birlerini eleştirip tarla kuşunu her zamanki gibi unuttular. </p><p></p><p>Zavallı tarla kuşu onlardan artık ümidini kesmiş hiç olmasa eşimi bulim diyerek yuvadan yorgun bir şekilde uçtu. </p><p>Bir ara tartışmaktan yorgun düşen bilge kaplunbağa. Kendini beğenmiş papağan ve karşısındakini duymayan ve sürekli konuşan bayküş. Tarla kuşunun yuvada olmadını farkettiler. </p><p></p><p>üçüde yuvaya koşup baktıklarında yumurtaların soğudunu ve içindeki yavruların öldüğünü gördüler. Baykuş keskin gözleriyle uzaklara baktı ve tarla kuşunun eşinle kanat çırptığını gördü. </p><p></p><p>Kaplumbağa sordu nasıl görünüyorlar. Baykuş cevap verdi onu bilmem ama başka bir yöne uçuyorlar bu tarafa gelmiyorlar. Aeo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 65582, member: 2035"] Tarla kuşu Güneş usul usul doğuyordu. Orman sakinleri her sabahki gibi uyanmış hayata kendi doğrularından bakarak güne başlarlardı. Yaşlı kaplumbağa bu ormanın en yaşlı ve bilge kişisi benim der kendinle övünüp dururdu. En yakın arkadaşı baykuş ve papağan bunu kabül etmez. Gün boyunca bu üçlü güzellik ve bilgelik konusunda tartışır ve gerçekten onlardan yardım isteyen diyer orman sakinlerine yardım etmedikleri gibi gün boyu tartışmalarından yardım isteyen diyer sakinler yanlarından boynu bükük dönerdi. Ve çoğu zaman bu üçlü bunu farketmezlerdi.. Ama bu sefer güneşin batmasına çok az bir zaman kalmıştı. Ormanın içinde acı feryat duyuldu. Bu sesi ilk duyan baykuş sese cevap verdi. Tarla kuşu kardeş ne oldu. Tarla kuşu eşinin yem aramak için gittine ve iki gündür aç olarak onu bekledini belirtti. Kendi yuvadan çıkamıyordu. çünki yumurtaları vardı yiyecek aramak için çıksa yumurtalar soğuyacak yavruları öle bilirdi. Baykuş ona sana ancak ben yardım edebilirim dedi . Bunu duyan kaplumbağa ona ancak ben yardım edebilirim dedi . Kaplumbağa ve baykuşun tartışmalarına katılan papağan iyicene bir birlerini eleştirip tarla kuşunu her zamanki gibi unuttular. Zavallı tarla kuşu onlardan artık ümidini kesmiş hiç olmasa eşimi bulim diyerek yuvadan yorgun bir şekilde uçtu. Bir ara tartışmaktan yorgun düşen bilge kaplunbağa. Kendini beğenmiş papağan ve karşısındakini duymayan ve sürekli konuşan bayküş. Tarla kuşunun yuvada olmadını farkettiler. üçüde yuvaya koşup baktıklarında yumurtaların soğudunu ve içindeki yavruların öldüğünü gördüler. Baykuş keskin gözleriyle uzaklara baktı ve tarla kuşunun eşinle kanat çırptığını gördü. Kaplumbağa sordu nasıl görünüyorlar. Baykuş cevap verdi onu bilmem ama başka bir yöne uçuyorlar bu tarafa gelmiyorlar. Aeo [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Boğulacak gibi oluyorum
Alt