Boğaz İltihabının Bitkilerle Tedavisi

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
Profesör Doktor Ahmet Maranki boğaz iltihabı tedavisinin şifalı bitkilerle ve bitkisel formüllerle uygulanabileceğini söyledi.

Boğaz iltihapları genel olarak enfeksiyon gibi mikrop kapmaları sonucunda meydana gelmektedir. Boğaz iltihabının belirtileri, ses tellerinde bozukluk, bademciklerin şişmesi yutkunma zorlukları gibi nedenli ve çeşitli hastalık belirtileri gözükebilir.

Profesör Doktor Ahmet Maranki şifalı bitkilerle boğaz iltihabına iyi gelecek bitkileri aşağıdaki gibi sıraladı. Sadece, boğaz iltihabına özel bitkiler olmadığı gibi, tüm boğaz hastalığı rahatsızlıklarında kullanabileceğiniz güzel bitkisel tedavi yöntemleri.

Sarımsak bitkisini yemeklerine karıştırarak, tüketmeye çalışın. Akşamları siyah çay yerine adaçayı, ıhlamur gibi bitkisel çayları tercih edin.

Frenk üzümünü mevsimsel meyvelerinizle birlikte tüketebileceğiniz, boğaz iltihabı hastalıklarında kullanılan en faydalı besin maddelerinden bir tanesidir.

Sabahları kahvaltınızda şekersiz bal tüketin. Ahududu çiçeğinde boğaz iltihabı tedavisinde çok etkili rolü vardır. Boğaz iltihabında oluşan mikropları öldürücü özelliği bulunan ahududu ayrıca kansere karşıda etkili bir meyvedir.

Meyve olarak tükettiğiniz gibi çiçeklerini yaklaşık olarak 250 ml suda kaynatarak demleye bırakın. Daha sonra bunu süzgeçten geçirdikten sonra yemeklerden önce için.

Boğaz iltihabı ciddi bir hastalıktır. Uzman doktorların gözetiminde kontrollerden geçerek, daha faydalı ve yararlı tedavi yöntemleri edinebilirsiniz.

alıntı
 
Üst Alt