Birini Kırmamak adına kaça katlanıyorsunuz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
allahbilir.jpg

Bir kağıt bile en fazla 7 ye katlanabilir. Ama insanın katlanma sınırı çok yüksek..toplumsal olarak bir çöküntü içindeyiz...Allah cc. Yar ve Yardımcımız olsun ya Hu...
Kırmamak adına kaça katlandınız acaba ? Kırmamak adına kaça katlandığınızı Allah cc. bilmiyor mu sanıyorsunuz!!SABRIN SONU SELAMETTİR.

duaa..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hayat neden zor biliyorum artık; en çok güvendiğin hayal kırıklığı yaşatıyorsa, en değer verdiğin anlamıyorsa, inandıkların yanıltıyorsa, hiç ummadıkların önemsemiyorsa ve etrafındaki herkes kendi çıkarı için uğraşıyorsa, Hayat gerçekten çok zor .... ben çok maddi zorluklar çektim ama hiç bir sorun ve zorluk su anda ki durumumdan daha yıpratıcı ve çelişkili olmadı....kalmak ta zor gitmekte.....çaresizlik ne zormuş ya rab....dün de yazdığım gibi içimin ta derininde tarifsiz bir huzur var. Tüm bu yaşadıklarımın aksine... bu da yaradan'ımın bana bir dokunuşu ben varım deyişi gibi sanki.....(bir ben var ki benim içimde benden öte benden ziyade...)

inşallah abla o selamete erişiriz.......

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
İçinde tertemiz bir sayfa açıyorsun hiç kimseye karşı art niyet taşımadan içinde sevgi ve umut tomurcukları yeşertiyorsun(her şeye rağmen) sonra biri içindeki yanlış düşüncelerle beraber sert bir rüzgar gönderiyor içindeki o umut tomurcuklarını yerle bir ediyor...... işte bütün mesele bu....

Derdim büyük ama derdimden büyük RAHMAN var.......dualarınızda yer almak dileğiyle....

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm abla kaça katlandığımı hiç saymadım çünkü bi karşılığı olsun diye düşünmedim o kadar çok ki hiç sayısını tutmadım. Tabi bu konuda sadece eşimi kastetmiyorum genel olarak kırmaktan incitmekten korktum herkes ana ata evladı dedim. Sabrın sonu selamettir muhakkak ama öyle şeyler oluyor ki zaman içerisinde sabretmek bir kenara insanların nasıl gözünün döndüğünü nasıl katil olabildiklerini zaman içerisinde anladım. Ben o boyuta çok geldim hırsım öfkem nefsim deliye döndüm şükürler olsun o hataya düşmedim. Evet kimse için değmiyor değmezde zaten yapanlara sorsak pişmanlıktan başka birşey yoktur. Sebep ne olursa olsun bizim en büyük imtihanımız sabretmek başımıza gelenlere sabredecekmiyiz yoksa asi isyankar kullardan olup yaşadıklarımızı yaşatanlara karşılık mı vereceğiz? Bazen biz aciz kullara sabrın sonu selamettir demek sözde kalır ama sabrın sonu selamettir. Buna can-ı gönülden inanıyorum sabır taşım kendi kendine çatlasın yıkılsın Allah'ın izniyle ben dimdik sabrımla karşılayacağım her zorluğu en doğrusu en güzelide bu zaten. "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl" "Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir." Rabbim cümlemizin sabrını artırsın.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
birilerini kırmamak için çoğu şeye göz yumuyoruz inşallah onlarda artık bunun farkına varır.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Bilmeyen insanların hal lisanıda kaprisli ve kırıcı oluyordur Allahualem.
Örtmek hoşgörmek katlanmak, Yargılayıcı olmadanda olaki hidayete erer bir gönlü kırmanın vebalinin idrakine varır hüsnü zanlı ile gönlünle ilminle düzelmesine, duanlada yardımcı olmak düşüyor belkide.

Üst Alt