Bir kaynana neden oğlunun evliliği bozulsun ister

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
bütün mesajları tek tek okudum allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. önerilerinizi uygulamaya çalışacağım inş.. buraya bu konuyu açtıktan sonra içime bi ferahlama, rahatlama geldi sizin dualarınız sayesindedir bu.. Allah herkese hayırlı kapılar açsın inş, hayırlı akşamlar.

İnşallah daha mutlu ve huzurlu günleriniz olur herşey düzelir kardeşim. Allah'tan (c.c) ümidini kesme herşey daha güzel olur Allah'ın(c.c) izniyle. Allah(c.c) her daim yardımcın olsun kardeşim. Selametle;
 

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Şubat 2015
Mesajlar
1,512
Tepkime puanı
10
Beraberlikte birtakım problemler olabiliyor. Lakin bazen beraberlik de kaçınılmazdır.
Bir erkek anne ya da babası bakılmaya muhtaçsa onlara bakmak zorundadır. Dolayısıyla, kadın kocasına ve onun anne ve babasına saygılı hareket etmek zorundadır. Erkek için de durum aynıdır.
Elbet bakılmaya muhtaç olan büyükler ise, oğullarından ve gelinlerinden; ya da kızlarından ve damatlarından çok daha saygın olmak durumundadırlar.
En yakınınız da olsa, sevgi de, saygı da, muhabbet de karşılıklıdır.
Dikkat edilmelidir.
 

İsimsizkul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Mayıs 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Annem bir çağırmaya görsün, ben de gidelim görüşelim diye diretince kıyametler kopar evde çığlık atarak apartmanı ayağa kaldırarak bağırıp durur eşim. Annem düşünecesinden yemeği yağlı yeme Kilo alma der, eşim inatla akşama yağlı veya Hamur işi yapar. Maksat inat olsun sağlığım mı önemseniyor. Eşimin annesinin herşeye hakkı var. Evde ne olsa eşim yetiştirir. Erkek hâlimle alttan ala ala bıktım. Evlendikten sonra eşim çok değişti. Içime atmaktan gece uyuyamaz oldum. Annemlere her gidip gelmemde kavga çıkardı sonra da annemin doldurduğunu söyledi ve annesine anlattı. Erkek hâlimle şu saate uyku girmiyor gözüme, ağlıyorum. Eşim 5 aydır hamile. Çocuğum için gıkımı çıkaramıyorum. Allah'ım beter imtihan vermesin. Ablalarım, kız kardeşlerim eşlerinize anneleri konusunda anlayışlı davranın, her evde olanı annelerinize yetiştirmeyin. Ben yaşamaktan 30 yaşında bıktım. Allah hepimizi doğruya ulaştırsın sabır ihsan etsin.
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Selâmün Aleyküm kardeşim.
Allah sabır versin.
Eşiniz hamile daha gergin ve hassas olabilir.
2. Çocukta kadınlar biraz daha olgunlaşıyor.
Sabırla eşiniz ile konuşun.
Her iki tarafa da eşit saygı ve sevgiyi oturtun.
Hakkınızda hayırlısı.
Selametle kardeşim.
 

Azrasi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Ekim 2018
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Ayni dert bendede var, kaynana uzak ama sanki evimin icindeymis gibi.

Bir erkek degismedigi surece ister bebek gelsin ister gelmesin degismez kardesim. Depresyonla sonuclanir. Insallah sende benimkinden farkli olur. Allah yardim etsin, bebegini dusun lutfen!

Dua et Allah haklinin yaninda..

Ayrica ne zorluklarla buyuttu diye boyle yapma hakkini kendinde bulamaz.

Benimde iki oglum var, buyudukleri zaman evlendikleri zaman eslerini ben el ustunde tutacam, Allah korusun neden karisayim hayatlarini?

Mutlu mesut yasasinlar allahimdan ne isterim? Ama malesef boyle dusunmuyor insanlar cok cahil.

Allah yardimcimiz olsun.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Allaha sığın dilinden duayi hic eksik etme hatta namazini kıl kılabiliyorsan en yakın zamanda da bildiğin bir hoca varsa ona git durumu anlat eşine büyü yapılmış olabilir. Insan oğlu çiğ süt emmiş sonuçta ne yapacağı belli olmaz yoksa eşin seni neden anlamasin söylediğine göre kayınvalidenin yaptığı herşey ortada bunlari erkekler gec görür ama senin eşine büyü yapılmış bence Rabbim sabır versin kardeşim çok zor milletin gönlünü eylemek Allah'a sığın Rabbimin mahkemesine havale et sana kötülük yapanlari inşallah en kisa zamanda eşinde sende refaha erersiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun kafana takmamaya çalış hamilesin bebegine birsey olmasin Allah korusun olursa eşin senden daha cok uzaklaşır kendini düşün Allah gönlünüze gore versin AMİN kardeşim.
 
Üst Alt