Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
bir Ayrılık Hikayesi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 21544" data-attributes="member: 1049"><p><strong>GUrbette Yolculuk..</strong></p><p></p><p>Sofii`nin bu agir sozleri..karsisinda Gurbetci Nur sasirip bir an sok olmus..sanki butun dunya uzerine gelmisti..Yâr yarmis yüreğini, kaniyordu artik.... Ne Mecnuna Leyla kalabilmis nede kendini atabilecek bir kuyu bulabilmisti O An..</p><p>yine de bir An kendine gelip Sadece Sana yardim edecektim..diyebilmisti...</p><p>O sozu ne hikmetse Sofii yi daha cok kizdirmisti......</p><p>anliyamiyordu...Gonlu Yarali Nur.. neler oluyordu..</p><p>Sofii bagiriyor.. rahat birakin beni! Anlamiyorsunuz degil mi?diye cook agir kelimeler savurunca Gurbetci Feribotta dogru gitmeye..baslamisti..</p><p>Ayaklari gidiyor Yuregi ise kaniyarak..geri donuyordu..geri donup bakti..Sofi Ona Sirtini cevirmis....Sanki onu unutmus..bir An gitmesini istiyordu..</p><p>gurbetci yarali idi.. agliyordu..hickiriklarini denizin dalgalari sanki eslik ediyordu..</p><p>nasil boyle ayrilacakti ki ..Yarin sabah erkenden Gurbet Diyarina donecekti..</p><p>boyle ayrilmamak icin geri donmek istemis.. ama Sofii ye de kirilmisti..</p><p>cunku Haksiz yere.. Ona Kizmis.. Onun ile gecirecegi son saatleri Ona yasaklamisti..</p><p>Yasagi Seven yuregi isyan etmis Kirginlik ile tepki gosteriyordu..</p><p>gurbetci feribotta geldiginde. feribotu kacirdigini soylemislerdi..</p><p>Nur Kirgin oldugu Halde aslinda sevinmis kosa kosa onlarin yanina Sahil yolundaki cay bahcesine bir kosumda kus gibi ucup gelmisti.... </p><p>onlar orda idi halen.... Sofii basini yere kadar egmis hic konusmuyor..bakmiyordu..Nur yuzune sefkat ile bakip bir seyler soylemek istedigi halde cekinmis.. sadece sukut edip ona sevgi ile bakiyordu..</p><p>Sofii ise tekrardan Ondan yuz ceviriyor ...idi.</p><p>istenmedigini gordugunde Gurbetci tekrar 3 kez olmak uzre feribota gittigi halde her seferinde 3 dak once hareket etti tekrar kacirdiniz demeleri..ne acaip bir tevvafuk idi..</p><p>Rabbim ben bu sehirden cikamiyacagim.. Galiba..diye kendi kendine soylendi..</p><p>4. seferde feribotu kacirip tekrar geri geldiginde onlarin gitmis oldugunu gormus..</p><p>ici yuregi yanmisti bir an sanki.. zaten aksam namazi da yakindir diye iskeleye</p><p>Yakin olan istasyon camisine siginmis.. orda hickiriklarla aglamisti..</p><p>Yarin gidiyordu.. boyle kirgin, dargin bir Ayrilik mi olacakti..</p><p>ve aksam namazini kilip evine dondu.. </p><p>olanlari annesine anlattiginda bunda da bir HAYIR var KIZIM!sabret diye annesi merhamet ile saclarini oksamisti..ve ertesi Sabah Nur`un bedeni gurbette donmus...</p><p>ama akli..yuregi..ait oldugunu sandigi O An O mekan da Sofii nin yaninda kalmisti..</p><p>Gurbette idi artik...</p><p>ama Sofii telefonlarina ..msn e bile gelmiyordu artik..</p><p>iyice icine kapanmis..Muhacir KIZINI gormek istemiyordu..</p><p>LEYLA değilim dost,Lâkin çağırırsan çöllere gelirim.</p><p>Sana yalan halde gelmem...Toplarım ÖZÜMÜ, yalın halde gelirim.</p><p>Kapıyı çaldığımda kim o dersen...BEN olmam kapında SEN olur gelirim.</p><p>SEN GEL DE YETER Kİ...YOLA YÜK OLMAM YOL OLUR GELİRİM</p><p>ama Sen çağırmasan nasil gelirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 21544, member: 1049"] [B]GUrbette Yolculuk..[/B] Sofii`nin bu agir sozleri..karsisinda Gurbetci Nur sasirip bir an sok olmus..sanki butun dunya uzerine gelmisti..Yâr yarmis yüreğini, kaniyordu artik.... Ne Mecnuna Leyla kalabilmis nede kendini atabilecek bir kuyu bulabilmisti O An.. yine de bir An kendine gelip Sadece Sana yardim edecektim..diyebilmisti... O sozu ne hikmetse Sofii yi daha cok kizdirmisti...... anliyamiyordu...Gonlu Yarali Nur.. neler oluyordu.. Sofii bagiriyor.. rahat birakin beni! Anlamiyorsunuz degil mi?diye cook agir kelimeler savurunca Gurbetci Feribotta dogru gitmeye..baslamisti.. Ayaklari gidiyor Yuregi ise kaniyarak..geri donuyordu..geri donup bakti..Sofi Ona Sirtini cevirmis....Sanki onu unutmus..bir An gitmesini istiyordu.. gurbetci yarali idi.. agliyordu..hickiriklarini denizin dalgalari sanki eslik ediyordu.. nasil boyle ayrilacakti ki ..Yarin sabah erkenden Gurbet Diyarina donecekti.. boyle ayrilmamak icin geri donmek istemis.. ama Sofii ye de kirilmisti.. cunku Haksiz yere.. Ona Kizmis.. Onun ile gecirecegi son saatleri Ona yasaklamisti.. Yasagi Seven yuregi isyan etmis Kirginlik ile tepki gosteriyordu.. gurbetci feribotta geldiginde. feribotu kacirdigini soylemislerdi.. Nur Kirgin oldugu Halde aslinda sevinmis kosa kosa onlarin yanina Sahil yolundaki cay bahcesine bir kosumda kus gibi ucup gelmisti.... onlar orda idi halen.... Sofii basini yere kadar egmis hic konusmuyor..bakmiyordu..Nur yuzune sefkat ile bakip bir seyler soylemek istedigi halde cekinmis.. sadece sukut edip ona sevgi ile bakiyordu.. Sofii ise tekrardan Ondan yuz ceviriyor ...idi. istenmedigini gordugunde Gurbetci tekrar 3 kez olmak uzre feribota gittigi halde her seferinde 3 dak once hareket etti tekrar kacirdiniz demeleri..ne acaip bir tevvafuk idi.. Rabbim ben bu sehirden cikamiyacagim.. Galiba..diye kendi kendine soylendi.. 4. seferde feribotu kacirip tekrar geri geldiginde onlarin gitmis oldugunu gormus.. ici yuregi yanmisti bir an sanki.. zaten aksam namazi da yakindir diye iskeleye Yakin olan istasyon camisine siginmis.. orda hickiriklarla aglamisti.. Yarin gidiyordu.. boyle kirgin, dargin bir Ayrilik mi olacakti.. ve aksam namazini kilip evine dondu.. olanlari annesine anlattiginda bunda da bir HAYIR var KIZIM!sabret diye annesi merhamet ile saclarini oksamisti..ve ertesi Sabah Nur`un bedeni gurbette donmus... ama akli..yuregi..ait oldugunu sandigi O An O mekan da Sofii nin yaninda kalmisti.. Gurbette idi artik... ama Sofii telefonlarina ..msn e bile gelmiyordu artik.. iyice icine kapanmis..Muhacir KIZINI gormek istemiyordu.. LEYLA değilim dost,Lâkin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem...Toplarım ÖZÜMÜ, yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığımda kim o dersen...BEN olmam kapında SEN olur gelirim. SEN GEL DE YETER Kİ...YOLA YÜK OLMAM YOL OLUR GELİRİM ama Sen çağırmasan nasil gelirim... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
bir Ayrılık Hikayesi...
Alt