Bilgisayariniz böyle kapanirsa
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 #2 süperralkssEmeğine Sağlık krdşm
Turab Teknik Ekip Yönetici Admin Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 7,019 Tepkime puanı 425 #3 çook kommiikEmeğine Sağlık krdşmharikaa
hüzün Çalışkan Kardeşimiz Üyemiz Katılım 27 Şubat 2011 Mesajlar 413 Tepkime puanı 6 #4 brvvoobilgisayarım böyle kapanırsa format atarım olur biter yola gelir ozamançook kommiik
Turab Teknik Ekip Yönetici Admin Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 7,019 Tepkime puanı 425 #5 hüzün' Alıntı: brvvoobilgisayarım böyle kapanırsa format atarım olur biter yola gelir ozamançook kommiik Genişletmek için tıkla ... doğru dedin hem terbiyesiz hem de tehdit ediyo at formatı gitsin.
hüzün' Alıntı: brvvoobilgisayarım böyle kapanırsa format atarım olur biter yola gelir ozamançook kommiik Genişletmek için tıkla ... doğru dedin hem terbiyesiz hem de tehdit ediyo at formatı gitsin.
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 #6 hhım Resimler i,explorerde görünmüyor İE kullanan kardeşler sizler göriymisiniz.
Turab Teknik Ekip Yönetici Admin Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 7,019 Tepkime puanı 425 6 Nisan 2011 #7 Efsane' Alıntı: hhım Resimler i,explorerde görünmüyor İE kullanan kardeşler sizler göriymisiniz. Genişletmek için tıkla ... ben görüyorum
Efsane' Alıntı: hhım Resimler i,explorerde görünmüyor İE kullanan kardeşler sizler göriymisiniz. Genişletmek için tıkla ... ben görüyorum