Bi kolaylık ya rabbim

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm kardeslerim son zamanlarda yaşadığım bazı sorunlar yüzünden çok daraldım ve hepinizin duasına muhtacım.Allah rızası için dualarınızı istiyorum...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam ne yaşadığınızı bilmiyorum ama içinizi daraltan şeylerden Rabbim feraha ulaştırsın sabrınızı daim eylesin. Sabredin hiç bir şey bize baki değilken dertler sıkıntılar bizlere baki değil. Her şey bir gün geçer gider sabretmesini Allah'a(c.c) sığınmasını ondan istemesini bilelim yeter ki. Allah(c.c) yar ve yardımcınız olsun

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Tabikide dua ederiz. Allah üzerinizden tüm sıkıntılarınızı kaldırıp içinizi ferahlatır İnşallah.Birde La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Sıkıntılı oldugum zamanlarda bu dua çok okuyorum sizinde çokça okumanızı tavsiye ederim. Benim içim cidden bir vakit sonra rahatlamıştı bu dua sayesinde.

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ... derdi sıkıntıyı veren Mevlam elbet dermanıni da verir diyorum...Rabbim güçlü irade nasip etsin inşaallah sukredenlerden hamd edenlerden olmayı nasip etsin cümlemizi isyan etmekten bizleri muhafaza eylesin... (AMİN)

simge1989

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Anlamı: “Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah’ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.” (Hâkim, De’avat, No: 1898)

Okunuşu: “Allahümme farice’l-hemmi,kaşife’l-ğammi, mücibe da’veti’l- muttarrine rahmane’d-dünya ve’l-ahırati ve rahimehüma ente terhamüni ferham ni bi-rahmetin tüğnini biha an rahmetin min sivake.”
Nihat Hatipoğlu hocamızın önerdiği duadır .
ayrıca inşirah süresinin de okunmasını öneren hocalar vardır.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah c.c yardımcın olsun sıkıntılarını hafifletsin, zorlukları kolaylaştırsın inşaALLAH

Üst Alt