Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
beş vakit namazlı biri nasıl olurum ne yapmalıyım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 66722" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum Selam bu mutlu haberinize cok sevindim ins. Allah-in izni ile hersey yoluna girecek ve Siz kazanma kusaginda Sabr edip kazananlardan olacaksiniz!!</span></p><p><span style="color: Black">40 yillik hayattimda ne ogrendigimi sorsalar </span></p><p><span style="color: Black">Kadere imanin ne kadar buyuk bir nimet oldugunu soylerdim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Hayat ahiret menziline doğru bir yürüyüştür. Bu yolculuk boyunca kaderin insanın önüne ne çıkaracağını Allah’tan başka kimse bilemez. </span></p><p><span style="color: Black">İşte bu imtihan dünyasında insan; sabırla ve umutla engelleri aşarak yolculuğunu rızayı ilahiye uygun devam ettirmeye çalışmalı. </span></p><p><span style="color: Black">Çünkü her kışın bir baharı her yokuşun da bir inişi vardır..</span></p><p><span style="color: Black">Kadere tas atarsan o Sana KAYA firlatir da kafani KIRAR.. O yuzden en iyisi kaderine karsi gelmekten ise Kaderin ile birlikte Kaderine RAZI olarak yaşa...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"İnsan hayrı istediği kadar şerri de ister. İnsan pek acelecidir!..." İsrâ 17/11</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">bir sey olmuyorsa inan ki muhakak ki Rabbimin bunda da bir sebep gaye ve Hikmetti vardir.. </span></p><p><span style="color: Black">Kaderin Senin icin oynadigi oyunda Kaderine RAZI olursan dunya ahiret maddi ve ruhsal sagligini da imanini da korumus olursun..</span></p><p><span style="color: Black">kadere karsi gelirsen Kedere gidersin..</span></p><p><span style="color: Black">Eğer biz kadere ve Kader-in sahibine teslim olup sabredersek onu </span></p><p><span style="color: Black">taşırsak sonraları kader bizi mutluluga taşır...</span></p><p><span style="color: Black">oğlunuzun ameliyati icin tabiki Dua edecegim.. Ben de bir Anneyim.. </span></p><p><span style="color: Black">arada bir bana yazarsaniz Kader yolunda Sizin ile birlikte olmak isterim.. Hayirli huzurlu gunler..</span></p><p></p><p>duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 66722, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum Selam bu mutlu haberinize cok sevindim ins. Allah-in izni ile hersey yoluna girecek ve Siz kazanma kusaginda Sabr edip kazananlardan olacaksiniz!! 40 yillik hayattimda ne ogrendigimi sorsalar Kadere imanin ne kadar buyuk bir nimet oldugunu soylerdim.. Hayat ahiret menziline doğru bir yürüyüştür. Bu yolculuk boyunca kaderin insanın önüne ne çıkaracağını Allah’tan başka kimse bilemez. İşte bu imtihan dünyasında insan; sabırla ve umutla engelleri aşarak yolculuğunu rızayı ilahiye uygun devam ettirmeye çalışmalı. Çünkü her kışın bir baharı her yokuşun da bir inişi vardır.. Kadere tas atarsan o Sana KAYA firlatir da kafani KIRAR.. O yuzden en iyisi kaderine karsi gelmekten ise Kaderin ile birlikte Kaderine RAZI olarak yaşa... "İnsan hayrı istediği kadar şerri de ister. İnsan pek acelecidir!..." İsrâ 17/11 bir sey olmuyorsa inan ki muhakak ki Rabbimin bunda da bir sebep gaye ve Hikmetti vardir.. Kaderin Senin icin oynadigi oyunda Kaderine RAZI olursan dunya ahiret maddi ve ruhsal sagligini da imanini da korumus olursun.. kadere karsi gelirsen Kedere gidersin.. Eğer biz kadere ve Kader-in sahibine teslim olup sabredersek onu taşırsak sonraları kader bizi mutluluga taşır... oğlunuzun ameliyati icin tabiki Dua edecegim.. Ben de bir Anneyim.. arada bir bana yazarsaniz Kader yolunda Sizin ile birlikte olmak isterim.. Hayirli huzurlu gunler..[/COLOR] duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
beş vakit namazlı biri nasıl olurum ne yapmalıyım
Alt