Elifgül gelsinben buradayım zaten nereye geleyim
canım benim teşekkür derim sen böyle baklavlarla gelecek sen her zaman gel baklava çok güzel olmuş eline sağlık hemde antep baklavası hımm![]()
Allah cümlemizden razı olsun inş. Ben de hep buradayıım ancak diğer işlerden etkinlik bölümüne sıra gelmiyor... Bu bölümleri ancak çok boş kaldığımız zamanlar (tabi olusa) kullanıyorduk. Fakat boş kalıca da yeni ve faydalı bir konu ekleyelim diyoruz, böylece zaman akıp gidiyor işte...Ve ben artık gidiyorum...
Rabbim cümlemizden her daim razı olsun...
Hayırlı geceler![]()
Allah cümlemizden razı olsun inş. Ben de hep buradayıım ancak diğer işlerden etkinlik bölümüne sıra gelmiyor... Bu bölümleri ancak çok boş kaldığımız zamanlar (tabi olusa) kullanıyorduk. Fakat boş kalıca da yeni ve faydalı bir konu ekleyelim diyoruz, böylece zaman akıp gidiyor işte...![]()
Ben geldim kardeşim, benden sonra gelene hoşgeldin.Haklı olarak vvcc.. Ben çok yeniyim aslında daha kimseyle pek diyalog kurmadım ''Gönül Sızım'' haricinde... Ama sanırım zamanla alıştıkça belkide gün gelecek bizde buraları unutup sizlerin kadar bilgi sahibi olamasak da faydalı konularda vakit geçirebiliriz ... Ben şimdi geldim ve mutluyum burda olmaktan bakalım şimdi kim gelecek vvcc..
Ben geldim kardeşim, benden sonra gelene hoşgeldin.
allah evinizde ve buradaki mutluluğunu daim etsin inşallah.
Burada, iz bir aileyiz, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için el ele, gönül gönüle.
hadi bana eyvallah, cümleten hayırlı geceler.![]()