MERHABA Hocam Ben İstihare namazını kıldım ve kafam çok karıştı ? Hocam ben birini seviyorum fakat o kişi beni sevmiyor. Sekiz sene oldu bu kişi şimdi evlenmek istiyor ve evlenmek için kendine kız arıyor. Ben ALLAH'a çokca dua ettim hakkımda hayırlı olsun ve beni sevmesi ve evlenmesi için. Sonra istihareye yattım ilerde olur mu olmaz mı diye.. Üniversiteye gidiyordum birinci sınıftan sonra maddi durumdan dolayı ara vermiştim. Rüyamda ben okula dönmüşüm. kıyafetimi değiştirmek istiyorum, önümde kırmızı kazak ve siyah etek, mavi kazak ve beyaz etek vardı ben kırmızı olan takımı seçiyorum bana bu daha çok yakışır diyorum.. Bu rüyadan sonra uyandım ve ALLAH'a tekrar dua ettim hiç birşey anlamadım YA RABBİ beni aydınlat diye.. Bu sefer uyuduğumda ise ben okula dönmemiştim ve bu kişi rüyamda yanıma geliyor ve beni tanımak istediğini ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. Sonra başka bir rüya daha görüyorum onun beni annemden istediğini söylüyorlar ve uyandım Hocam kafam karıştı rüyamı yorumlarmısınız. Selametle şimdiden ALLAH razı olsun....