• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ben birini seviyorum fakat o kişi beni sevmiyor

ceset11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
MERHABA Hocam Ben İstihare namazını kıldım ve kafam çok karıştı ? Hocam ben birini seviyorum fakat o kişi beni sevmiyor. Sekiz sene oldu bu kişi şimdi evlenmek istiyor ve evlenmek için kendine kız arıyor. Ben ALLAH'a çokca dua ettim hakkımda hayırlı olsun ve beni sevmesi ve evlenmesi için. Sonra istihareye yattım ilerde olur mu olmaz mı diye.. Üniversiteye gidiyordum birinci sınıftan sonra maddi durumdan dolayı ara vermiştim. Rüyamda ben okula dönmüşüm. kıyafetimi değiştirmek istiyorum, önümde kırmızı kazak ve siyah etek, mavi kazak ve beyaz etek vardı ben kırmızı olan takımı seçiyorum bana bu daha çok yakışır diyorum.. Bu rüyadan sonra uyandım ve ALLAH'a tekrar dua ettim hiç birşey anlamadım YA RABBİ beni aydınlat diye.. Bu sefer uyuduğumda ise ben okula dönmemiştim ve bu kişi rüyamda yanıma geliyor ve beni tanımak istediğini ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. Sonra başka bir rüya daha görüyorum onun beni annemden istediğini söylüyorlar ve uyandım Hocam kafam karıştı rüyamı yorumlarmısınız. Selametle şimdiden ALLAH razı olsun....:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim "Hocam ben birini seviyorum fakat o kişi beni sevmiyor "
SEV SENİ SEVENİ KAPINDA KÖLEDE OLSA
SEVME SENİ SEVMEYENİ MISIRA SULTANDA OLSA ..
Seni sevmiyorsa yapacak birşey yok. sadece bu diyardan gideceksin ..,sen seviyorsun diye oda sevicek diye bir kaide yok...
Onu ve ihtimaleri düşündüğünüz için benzer rüyalar görmüşsünüz ve bu bilinçaltınıza yer
etmiştir..Kendinize biraz zaman verin..''Belkide herşeyi kabullenip, Hayatı Akışına Bırak'mak gerek ..!ne dersin

Çok basit aslında:Olmuyorsa olmuyor. Zaten bir şeyin olup olmayacağı genelde o kadar belli oluyorki !!Ancak biz gerçekçi bakmayı reddedip,
olayları kendi yorumladığımız şekilde sanarak beklemeye alıyoruz kendimizi....Sadece beklemiyor, bu süre içinde çırpınıyor,dualar ediyor,
hayaller kuruyor,Takıntı yapiyor kendimizi yiyip bitiriyoruz...

anladım ki;Hayatı planlanmaya gelmiyor...bizim elimize bir kalem alıp yazabileceğimiz, kendi isteklerimize göre boyayabileceğimiz bir resim değil.
Elbette "tercih" denen bir şey var; bunu kabul ediyorum. Ama şunu da kabul etmeliyiz ki "kısmet,nasip "denen bir şey de var.
herşey olacağına varıyor. Olacağı varsa mutlaka oluyor...Senin, benim istemem ile değil.

Kim yenmiş kaderi... bu gerilimler sadece ama sadece sana yansıyor...Aşk sandığın şey hırsa ,tutkuya dönüşüyor,
olay artık bir gurur meselesi halini alıyor ve giriliyor sonu olmayan o çıkmaz sokağa...

"Ondan başka kimseyi böyle sevemem"deme. Bırak, bunu sana zaman göstersin. Neden kontratların baskısına alıyorsun ki kendini?
Neden şartlandırıyorsun beynini? Sen yoluna devam et ve bildiğin hayatı yaşa. Onun geleceği varsa, bu aşkın olacağı varsa, olacaktır zaten.
Olacaklar olur zaten"deyip, biz sadece kendi hayatımızı doğru bir şekilde'yaşayalım...gerisi Allah kerim.
selametle..

ceset11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dua etmiyeyim mi yani? takıntı mı bu, ben şehri bile terkettim yine döndüm dolaştım adamın dibinde bittim, napcam ben şimdi takıntıysa nasıl kurtulayım?

Gönül sızım...
Hakkınızda hayırlı için Allah'a dua edin...

ceset11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ediyorum hocam ama onun icin dua etmeden de edemiyorum. sizde dua edin hocam ne olur dua edin RABBİm onu hidayete erdirsin. Merhamet etsin şu içimdeki sızı son bulsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim bir şeyi çok istediğin takdirde olmuyorsa bunda da bir hayır vardır!!
ne kadar sakin olup hayırlısı dersen ve O arada kendini maddi manevi geliştirmeye bakarsannız o zaman her şey ya kendiliğinden yada daha iyisi oluverir...

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur..
Üzülme sakın, kaybettiklerin kurtulduklarındır belki de...

Eğer bir dış etmen sizi üzerse, duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur.
Onu da her an ortadan kaldırma gücünüz vardır.
Hüzün olgunlaştırır ,Kaybetmek ise sabrı öğretir.,Sevmek ise insani, Allah'a yaklaştırır...

Ey sükut!
Madem Aşk'a düştün, Sus..! Gerçek Aşkın başrol oyuncusudur sükun!!
Sen kelamlarını çek ki geri, AŞK ta mertebeye eresin..!
Dile getirdiğin kadar yanarsın, bir gönlündeki acı yakar, bide dile düşüşün yaralar..!
Bırak gözlerinden anlasın yar, Bırak Yaradan gönlündeki Aşk ile seni anlasın Bilmesede Yar, Biliyor ya Yaradan!..
AŞK'A SUS.. SUS Kİ; AŞK'A ERESİN...

Eğer deme,meğer her şey O cc.dan ,Ona değer de...ne seven ne de Sevilen ;Sadece sevgi ol..
bırak senden beslenenler kadarları ve kaderlerince nasiblensinler.
Sadece Cömert ol..Ve vicdaninda rahat ve huzurlu olduğun Doğru olani yap!!
Unutma,sevgi ve Doğruluk yonca misalidir,üstünden biçildikçe daha gürbüzleşiiip güzelleşip artar,semirir...

Gönlündeki aşk ateşini ,zamani gelene dek;başka yöne yönlendirin..Beni niçin dışta ararsınız. Ben idrakı ademdeyim
"Birini seviyorsanız, onu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir."
.
acilangul1

ceset11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razi olsun hocam. Ne demek istediginizi cok iyi anladim. Elimden geldigi kadar dediklerinizi yapicam. ALLAH sizden razi olsun insALLAH...

Üst Alt