Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Başkasının iyi niyetini suistimal edenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 59047" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ahh nefsim..yine beni de sevdiklerimi de acittin....</span></p><p><span style="color: Black">Sema da karanlik bir gece de parlayan bir yıldız vardi...</span></p><p><span style="color: Black">Öylece yaşıyor ve uçsuz bucaksız göklerde deli divane dolaşıyordu...</span></p><p><span style="color: Black">Rabbine Teslim olmak istiyordu.. ama sonunu getiremiyordu..</span></p><p><span style="color: Black">ayni AY gibi gel gitler arasında boğuşup duruyordu..Bazen mehtabi nuru ile göz kamaştırıyor..</span></p><p><span style="color: Black">bazen de inceldikçe inceliyor sonra kaybolup tekrar geri geliyordu...</span></p><p><span style="color: Black">Böylece gökyüzündeki gizemli dansına devam ediyor arada bir kendini kaybediyordu..</span></p><p><span style="color: Black">düzenim huzurum yok ordan oraya savruluyorum diye Alemlerin Rabbine siginmayi..ogreniyordu..</span></p><p><span style="color: Black">daha cook genc..toy..ve cahil idi..ne aradigini bir bulabilseydi..</span></p><p><span style="color: Black">İçi öfke ve huzursuzluk doluydu. Ne verilse bir türlü tatmin olamıyordu...</span></p><p><span style="color: Black">Sevmek, sevilmek, mutlu olmak istiyordu. Ama bir türlü aradığını bulamıyordu...</span></p><p><span style="color: Black">Kalbi o kadar karışıktı ki her önüne çıkanı beklediği sanıp ona sımsıkı sarılıyordu..</span></p><p><span style="color: Black">Günler günleri, aylar ayları kovalıyor, yıllar hızla geçiyordu. Karanlık boşlukta öylece aranıp duruyordu...</span></p><p><span style="color: Black">en kotusu kendisi ile dürüst olamiyordu..</span></p><p><span style="color: Black">Bilirsiniz dürüst olmak çok güzeldir. Ama bundan da güzelini söyleyeyim mi size?</span></p><p><span style="color: Black">insanin Yaradanina karsi.. Kendine karşı dürüst olup ve aynaya bakabilmektir..</span></p><p><span style="color: Black">Aynaya baktığınızda gerçek yüzünüzü görmek, ne kadar korkutucudur. Ancak yiğit kişi, kendisinin hakikatini görmeye dayanabilir. </span></p><p><span style="color: Black">Elbette bu iş öyle kolay değildir... Ne zaman kendime dürüst oldum, kendimi kandırmadan ne zaman teraziye çıktım işte o zaman ölçülerimin gerçek değerlerini öğrendim</span></p><p><span style="color: Black">ve bir gun..ihlas..ve samimiyetle..yolu Dünya’ya düştü. İşte orada kalbinin her köşesini aydınlatan nuru gördü..Nur`un ala Nur...</span></p><p><span style="color: Black">ben de sizlerin gibi hep kendimi aradim..ve halen arayislar girdabindayim..gectigim katmerleri duymak istermisin Can...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 59047, member: 1049"] [COLOR=Black]Ahh nefsim..yine beni de sevdiklerimi de acittin.... Sema da karanlik bir gece de parlayan bir yıldız vardi... Öylece yaşıyor ve uçsuz bucaksız göklerde deli divane dolaşıyordu... Rabbine Teslim olmak istiyordu.. ama sonunu getiremiyordu.. ayni AY gibi gel gitler arasında boğuşup duruyordu..Bazen mehtabi nuru ile göz kamaştırıyor.. bazen de inceldikçe inceliyor sonra kaybolup tekrar geri geliyordu... Böylece gökyüzündeki gizemli dansına devam ediyor arada bir kendini kaybediyordu.. düzenim huzurum yok ordan oraya savruluyorum diye Alemlerin Rabbine siginmayi..ogreniyordu.. daha cook genc..toy..ve cahil idi..ne aradigini bir bulabilseydi.. İçi öfke ve huzursuzluk doluydu. Ne verilse bir türlü tatmin olamıyordu... Sevmek, sevilmek, mutlu olmak istiyordu. Ama bir türlü aradığını bulamıyordu... Kalbi o kadar karışıktı ki her önüne çıkanı beklediği sanıp ona sımsıkı sarılıyordu.. Günler günleri, aylar ayları kovalıyor, yıllar hızla geçiyordu. Karanlık boşlukta öylece aranıp duruyordu... en kotusu kendisi ile dürüst olamiyordu.. Bilirsiniz dürüst olmak çok güzeldir. Ama bundan da güzelini söyleyeyim mi size? insanin Yaradanina karsi.. Kendine karşı dürüst olup ve aynaya bakabilmektir.. Aynaya baktığınızda gerçek yüzünüzü görmek, ne kadar korkutucudur. Ancak yiğit kişi, kendisinin hakikatini görmeye dayanabilir. Elbette bu iş öyle kolay değildir... Ne zaman kendime dürüst oldum, kendimi kandırmadan ne zaman teraziye çıktım işte o zaman ölçülerimin gerçek değerlerini öğrendim ve bir gun..ihlas..ve samimiyetle..yolu Dünya’ya düştü. İşte orada kalbinin her köşesini aydınlatan nuru gördü..Nur`un ala Nur... ben de sizlerin gibi hep kendimi aradim..ve halen arayislar girdabindayim..gectigim katmerleri duymak istermisin Can...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Başkasının iyi niyetini suistimal edenler
Alt