Başka Sözüm Yok

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
66-1b4ec711954b719b294fa49a41e4d460dda8632b97b56d883_1282310031.jpg

Herkesin hissettiği duygular aynıdır fakat yaşayış şekilleri ve yansıtış ,tepki, kırılma, idare, şekilleri her zaman farklıdır.

Mümkün mertebe tartışmamak lazım tabiki.. ama bazı insanlar zorla insanı konuşturuyor malesef...
Söyleyecek başka sözüm yok. Sözün bittiği yerdeyim...gidişim benim isteyişimden değil,Sizin gönderişinizdendir.. oysa ben daha kalacaktım..ama bu halukarde önümde uçsuz bucaksız bir terk-i diyar duruyor ..hy..
çok uğraştım, emek verdim,bazen kazandım ama çokça yenildim..gerildim, kırıldım..!kıymetini bilmediğimiz nimetler imtihanınız olur...
bana gitmekten başka çare bırakmadınız ki..!Hey gidi dünya,hey neyine güveneyim.....

Ben mi iğneli bir kuyunun içindeyim,yoksa iğneler mi içimde bilemiyorum!Bildiğim ise şu,ne yana dönmek istesem batıyor ve canım yanıyor..

Hiç dökmeye niyetim yok içimi.,sonra arkamdan kim toplar ki...zaten buraya zor sığdırırdım ...içimde kalsın
..............

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
88529.jpg

Gizemli bir İnsanım herkes anlayamaz, idrak edemez beni..gülümsemelerim ,mizah ve komik olmam Çoktur Ama Bir O kadarda Üzüntülerim, Gönül sızılarım, Hayal Kırıklıklarım da Çoktur..... Hepsini Gülümsemelerimin,espiri ve derin dalgalarımın arasında saklarım..
kimse bilmez ,gurbette ki yanlızlığımı,yorgunluğumu, suskunluğumu, Sessizliğimi, Kırılmışlığımı İçimde Yanan yangını, fırtınalarımı......
Dedim ya; Gizemli Bir İnsanım , herkes anlayamaz beni... Yaşadıkça Ölen Biriyim... Anlamayın Beni, zaten Anlamadığınızı da Biliyorum.....O yüzden de gidiyorum..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamünaleyküm, gönül sızım senin canın sıkkın, moralin bozuk niye anlamayalım. Hepimizin sıkıntıları, kırgınlıkları, hayal kırıklıklıkları, kul olmanın gerektirdiği sorunlarımız var. Bazen insanın birikimlerinin ortaya çkıması için bir bahane yeter. Hepimiz dönem dönem yaşarız benzer duyguları. O nedenle sen kendini toplamaya, iyi olmaya çalış. Kendine zaman ver. Sen Yusufa kızıp onu bırakıp gidebilir misin! Etle tırnak ayrılmaz... İyi hissettiğin zaman gelirsin foruma. Her zaman yanındayız, arkandayız.... Dualarımızdasın.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
66-1b4ec711954b719b294fa49a41e4d460dda8632b97b56d883_1282310031.jpg

Herkesin hissettiği duygular aynıdır fakat yaşayış şekilleri ve yansıtış ,tepki, kırılma, idare, şekilleri her zaman farklıdır.

Mümkün mertebe tartışmamak lazım tabiki.. ama bazı insanlar zorla insanı konuşturuyor malesef...
Söyleyecek başka sözüm yok. Sözün bittiği yerdeyim...gidişim benim isteyişimden değil,Sizin gönderişinizdendir.. oysa ben daha kalacaktım..ama bu halukarde önümde uçsuz bucaksız bir terk-i diyar duruyor ..hy..
çok uğraştım, emek verdim,bazen kazandım ama çokça yenildim..gerildim, kırıldım..!kıymetini bilmediğimiz nimetler imtihanınız olur...
bana gitmekten başka çare bırakmadınız ki..!Hey gidi dünya,hey neyine güveneyim.....

Ben mi iğneli bir kuyunun içindeyim,yoksa iğneler mi içimde bilemiyorum!Bildiğim ise şu,ne yana dönmek istesem batıyor ve canım yanıyor..

Hiç dökmeye niyetim yok içimi.,sonra arkamdan kim toplar ki...zaten buraya zor sığdırırdım ...içimde kalsın
..............

acilangul1

Selamun aleyküm ablacım,
Senin deyiminle herkesin düşüncesi, duyguları farklıdır, lakin bence hemen kestirip atmamak lazım! :imkansiz:.
19.200 mesajı olan bir insan ve bu siteye çok emek veren biri olarak böyle ayrılmanı ben kendi adıma hiç istemem! mrhbba..

Bizim senden öğrenecek daha çok şeyimiz var! senin de burada mutlu olduğun, yardım etmekten keyif aldığın işler de bulunmakta yarar var! mrhbba..

Sen her zaman ne diyordun bana;
Kazanma kuşağında kaybedenlerden olma!
Ben de sana sesleniyorum; sen benim sevdiğim, değer verdiğim dışardaki çoğu insandan bile daha cana yakın ve samimisin ve ben seni bu yüzden sevdim, bu yüzden değer veriyorum!
Ne olursa olsun, ben yanlış yapma arifesinde olsam bile;
bazen yumuşak, bazen de tok, keskin bir sözle hayatıma yön verdin! Allah razı olsun... acilangul1

Son günlerde hep söyledim ve buna artık kalben inanıyorum,
Senin başka bir sıkıntıların vardı, bu forumdaki olay tuzu biberi oldu diye düşünüyorum... bhoff
Hani içinde birikir birikir de sonra hafif esen bir rüzgar bir anda yangını körükleyiverir ya, aynen öyle oldu sanki! :tüüh:,

Neyse, sen bizim için, bu site için gerçekten önemlisin, yorgunsan biraz dinlen ama bizden gitme!!!!!!! acilangul1 hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamünaleyküm, gönül sızım senin canın sıkkın, moralin bozuk niye anlamayalım. Hepimizin sıkıntıları, kırgınlıkları, hayal kırıklıklıkları, kul olmanın gerektirdiği sorunlarımız var. Bazen insanın birikimlerinin ortaya çkıması için bir bahane yeter. Hepimiz dönem dönem yaşarız benzer duyguları. O nedenle sen kendini toplamaya, iyi olmaya çalış. Kendine zaman ver. Sen Yusufa kızıp onu bırakıp gidebilir misin! Etle tırnak ayrılmaz... İyi hissettiğin zaman gelirsin foruma. Her zaman yanındayız, arkandayız.... Dualarımızdasın.

kayik.jpg

Ve aleykümselam, canım sıkkın, moralim bozuk, sıkıntılarım, kırgınlıklarım, hayal kırıklıklıklarım, kul olmanın gerektirdiği sorunlarım olabilir ama Hamd Olsun ben bunlar ile başa çıkabilecek ,idare , idrak edebilecek güçlü iradeli bir insanım...

Beni üzen ve bu forumdan uzak kılan bazen saatlerce zaman sermayemi harcayarak rüya yorumlar insanlara kendi yılların birikimi tecrübe , nasihat marifetname, sırname, insanname yazarım okuyan ya okur ya okumaz bir daha geri dönüp bir teşşükür bile etmez ve ben sadece Boşa kürek çektiğim ile kalırım.. oysa benim Boşa kürek çekmeye hiç mi hiç vaktim yok..!!qqww..k
ben yine zaman buldukca forumda yazı paylaşacağım sadece Öküzün altında boşuna buzağı arayıp Hayal kırıklığı yaşamayacağım....

Net konuşan insani seviyorum,çünkü onların çıkarları olmadığından dolayı kaybetme korkuları da yoktur.
İnsanın kelime oyunlarina değil!! netliğine bakacaksın,işte o kadar Dostum...

Ya Rabbi! Beni göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa nefsime bırakma.boşlukta olan Allah’a tutunsun.....Gönlünden geçen hayırlı duâlara sesizce amin diyorum ..
Bir günü daha sermayeden yedik,Allah diğer günlerimize zaval vermesin inşAllah Dostum...selametle
..

duaa..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Gidince gönlünü susturabileceksen git gönül dostum herkesin yaptığını yap banane de...Sonunda farkın kalmasın herkesten.Allah rızasını bırakıp insanları ve hareketlerini kaale al benim yaptığımı yap,düşen kale ol bir kez daha nefisler kazansın benim gibi bir çok kişi ve araftakiler senden mahrum kalsın ,yap bence kimseye acıma sonuçta kim kime acıyor ki.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
kayik.jpg

Ve aleykümselam, canım sıkkın, moralim bozuk, sıkıntılarım, kırgınlıklarım, hayal kırıklıklıklarım, kul olmanın gerektirdiği sorunlarım olabilir ama Hamd Olsun ben bunlar ile başa çıkabilecek ,idare , idrak edebilecek güçlü iradeli bir insanım...

Beni üzen ve bu forumdan uzak kılan bazen saatlerce zaman sermayemi harcayarak rüya yorumlar insanlara kendi yılların birikimi tecrübe , nasihat marifetname, sırname, insanname yazarım okuyan ya okur ya okumaz bir daha geri dönüp bir teşşükür bile etmez ve ben sadece Boşa kürek çektiğim ile kalırım.. oysa benim Boşa kürek çekmeye hiç mi hiç vaktim yok..!!qqww..k
ben yine zaman buldukca forumda yazı paylaşacağım sadece Öküzün altında boşuna buzağı arayıp Hayal kırıklığı yaşamayacağım....

Net konuşan insani seviyorum,çünkü onların çıkarları olmadığından dolayı kaybetme korkuları da yoktur.
İnsanın kelime oyunlarina değil!! netliğine bakacaksın,işte o kadar Dostum...

Ya Rabbi! Beni göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa nefsime bırakma.boşlukta olan Allah’a tutunsun.....Gönlünden geçen hayırlı duâlara sesizce amin diyorum ..
Bir günü daha sermayeden yedik,Allah diğer günlerimize zaval vermesin inşAllah Dostum...selametle
..

duaa..
Selamü Aleyküm Adminim.
Beni üzen, diye başladığınız satırlarda ki steminize hitaben ben derimki; Tabiki birçok kişi yazdığı rüyayı yazıp gidiyor ve belkide gelip yorumunu dahi okumuyor,
amaaa onların gelip okumasından ziyade bir başkası (ziyaretci)gelip okuyor ve bilgileniyorxxzzl..
Mesela benim giriş yapmadan ziyaretci olarak okuduğum yorumunuz gibi:tamam:.
Ve bu satırlardaki (Bozuk para konuşma laftır.) (Kağıt para kişinin çalışması ve sorumluluklarını bilmesi sonucunda alacağı paradır.)gibi aynen rüyam çıktı.
Bozuk para; Dök içini rahatla bölümünde daha önce bahsettiğim hani şu üst tarafımızda emi gelini varya, evelki gün fırtına nedeniyle tarlasının kenarında yolun karşı tarafına gelen kağıt,soba kurum,u vs, gibi çöpleri bizim attığımızı zanedip geldi bana sataşmaya laf söylemeye başladı, ben ne söylediysem dinlemedi ama aradan iki üç saat sonra gelip, ''o kurumu benim kız atmış'' demezmi cddvb..
Kağıt para: da, bildiğin gibi çorbada tuzumuz olsun diye eldiven kesiyorum, eldivenin ücretinide kağıt olarak rüyamın ertesi günü aldım:tamam:.
Yani demek istediğim, kafa patlatıp yazdığınız yorumlardan sadece rüyasını yazan değil, bende yararlandım yaniii. dedikten sonra Allah'ın izniyle birdahaki gelişimin tarihi ve günü belli olmadığı için tekrar görüşene kadanı siz,leri yaradana emanet ediyorum.
Buraya kadar sürçü lisan ettiysek affola.acilangul1
Kalın sağlıcakla. dgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gidince gönlünü susturabileceksen git gönül dostum herkesin yaptığını yap banane de...Sonunda farkın kalmasın herkesten.Allah rızasını bırakıp insanları ve hareketlerini kaale al benim yaptığımı yap,düşen kale ol bir kez daha nefisler kazansın benim gibi bir çok kişi ve araftakiler senden mahrum kalsın ,yap bence kimseye acıma sonuçta kim kime acıyor ki.

"gönlünü susturabileceksen "
Bunu bilmiyorum ama bildiğim mesafe ve zamanın aşımına uğrayarak bunuda susturup unuturacağına inanıyorum..
olmuyor içimden gelmiyorsa kalemim yazmaz ,yazamaz benim..!

Eveet Kurunun yanında yaş da yanar...! Malesef hayatın acı gerçeklerinden biri..Hep bir KAYIP,Hep bir; KURU' nun yanında, YAŞ' ta yanar...

Değeri bilinmeyen sevgiler ,ilim, keramet, nimetler hep kaybedilmeye Mahkumdur..

Hele Neyse Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler ..

acilangul1

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Nasıl rahat edeceksen öyle yapmanı tavsiye ederim gönül sızım. Kendini sıkıntıya sokma. Biliyorsun forumda birşeyler paylaşmak gönüllülük esasına dayanır. İçinden gelmiyorsa rüya yorumu yapmazsın, zaten şu an kapalı. Tekrar yapmak istersen aç dersin açarız bölümü... Yok istemezsen kapalı kalsın. Zaten rüya yorumlamak senin fikrindi, kendin istemiştin. Madem bazı sebeplerden kırıldın, boşver gitsin.... Herşeyin hayırlısı olsun inş.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör

Hayat bazen sessiz çığlıklarımızda boğuyor bizi..
Bir söyleyebilsem, söylesem de anlarlar mı acep beni?

Sanma senin bu hüznün Rabbin katında biçare!
Asıl sen kendi ruhuna bak, ruhunda gizlidir her çare!

Rabbime emanet ol, aklımda, fikrimde, yüreğimdesin abla......duaa.. acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sonbahar-mevsimini-sevme-nedenleri_355676.jpg

O cc. Biliyor hüznüm var.......
Kalbim bu sıralar bir sonbahar ,yaprak, yaprak dökülüyor.! Sanki zorlu bir kışa hazırlanıyor, bir hüzün mevsimini yaşıyorum kendi içimin içinde..

Ey Hayat Ey Dünya Kırıla döküle gidiyorum. Bu ara insanlar o kadar acımasız ve Nankör ki; Kimi nereye koyduysam bir daha orda o mekanda bulamıyorum.
Sandım ki ben iyiysem herkes Iyi olur Ben kırmazsam kimse kırmaz, Ben üzmezsem kimse üzmez... ben sevgimi, ilgimi, zamanımı emeğimi verirsem ,onlarda verir Ama öyle değilmiş !Hep benden istiyorlar hep bana, hep bana ...Ya Ben ,Ben Gurbette Ben de sadece bir insanım ....

Bazı sözlerin muhâtabı kulaklar değil, kalpler,ruh ve vicdandır. Duymuyorlarsa,duymak istemiyorlarsa Zorlama . ...
Sadece her kesi kendi değeri ile bırak be GönüL EyvaAllah öyle Olsun... Gönül sızım..!
Sakin sakin otur yüreğim, tozkaldırma,suyu ,Forumu ,dostun kalbini bulandırma..

Sûkut etmeliyim ... Çünkü içime attıklarım birikip ,birikip dua oluyor. Ben bile bilmesem ne dilediğimi Rabbim biliyor Ya Hu...
Allah, konuşulmamış dahi her kelimeyi duyar, her görülmemiş kalp yarasını görür ve her acıyı iyileştirir..yeter ki kendine, kalbine Rabbine biraz zaman ver..!be Gönül...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
''. Duymuyorlarsa,duymak istemiyorlarsa Zorlama . ...
Sadece her kesi kendi değeri ile bırak be GönüL EyvaAllah öyle Olsun...
''

Burada sizler bir şeyler yaşıyorsunuz okuyorum bir şey diyemiyorum,:(kendimde yaşıyorum bu hislere duygulara varan olaylar,ailemin içinde,iş yerimde ,özel hayatımda....
Size bir şey söyleyeyim mi dostlar top yekün bir şeyleri aynı anda fıtratlarımızın farklılığı ile yaşıyoruz sonuçta ise aynı kargaşamızın içinde bocalıyoruz anladığım kadarı ile çünkü ne tarafa dönsem aynı şeyler aynı anda nasıl yaşanır yasaskn..
Birbirimizin duasına ve Rabbül alemine sığınmaya ihtiyacımız var.
Hasbiyallahu la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve rabbül arşıl azim.
Cümlemizin sıkıntılarına Rabbim yardımcı olsun inşallah...Gönüllerimize ferahlık versin,Rahman ve rahim olana emanetsiniz.dgüüll,.dgüüll,.dgüüll,.

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kelimeleri kullanmak bazen ne zor... Seni anlıyorum... Her şey Allah'ın takdiridir. Gelişin de Allah'ın takdiriydi...Gidişinde öyle...Rabbim herdaim seninle olsun. Hiç yanlız bırakmasın seni.Abla sen bana bizlere öyle çok fayda verdin ki lütfen hakkını helal et. Gönlünün sızısı sana derman olsun. Allah razı olsun senden.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamun Aleykum.
Ben sızın adınıza çok sevındım. Ben bu ruya yorumu için sıze hep hayret ettım. Başından berı söyluyorum, enerjınız gönülsizim ablacıgım. Daha iyi olacak sızın için..
Aynı hal üzereyim , daha iyiyim ,direnclı ,mutlu ve umutluyum.
Yarın benı nasıl güzellikler beklıyor , merak ıcındeyım.
Enerjımı kendı hayatıma , kendı aıleme kendı gelecegıme odakladım. Bazı geceler sevıncten uyuyamıyorum.
Allahım hayatta olmak ne guzel mukafat, nefes almayı çok sevıyorum..

Kuranı Kerımı hatım ettıkten sonra bana böyle güzel bir hal geldı.

Yenıden başlangıc yapmak ıstıyorsan , sana mazıyı hatırlatan paylaşımlardan uzak durmalısın. Aynı zaman da mazı kırıntısı olan yerlerden de uzak durmalısın.

Aslında burada sıkıntılı olan siz degılsınız, sıteye aktıf olarak giren kardeşlerım..

Net olarak yazmak ısterdım ama siz durumun farkındasınız.
Ben ıyılestim ablacıgım o sebeple !
Sizde uyandınız o sebeple !
Gerıde kalanlara Allah şifa versin.
Herşey ıcın teşekkür ederım size Allah sızden razı olsun, Allah sıze ve cocuklarınıza Ahırette ve dünyada iyi hal nasıp eylesın.

Can içinde cananımdır sevgili Sır-ım-dır ...
konuşmak istesem Sır-ım sırçaya dönüşür dillim kanar kelamlardan... yinede anlatamaz susarım hal içinde

Duamdasınız , Selametle :)

Üst Alt