Bana sevdiğini söyleme Göster ki İnanayım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sevdiginigoster.jpg

Bana sevdiğini söyleme!! Göster ki Beni Gerçekten Sözde Değil Yüreğinle Sevdiğine İnanayım..
Allah ve Resulünü seviyorum deme!!Seviyorsan Allah ve Resulüne itaat etmen , muhabbet,etmekle Göster ki inanayim..
bir kimse, (Allah'ı seviyorum) der de namaz kılmaz, oruç tutmaz ve dinin diğer emirlerini yerine getirmezse,
sözünde,sevgisinde samimi olmadığı anlaşılır.......

Seni seviyorum deme...Seviyorsan, kalbin ile hareketlerin ,kararlarin ile sevgin icin mücadele et!!
Sevgi bazen sözlerden cok davranışlar ile Gösterilir. Duyguların ayrı,, davranışların ayrı,,hareketlerin ,Sözlerin ayrı, yaşadığımız dünyalar apayrı ayri ..
sözlerin ile yaptiklarin farkli ben sana nasil inanayim !!sevdiğini söylüyorsun ama başka yerlerde yaşıyorsun .. Ben,Sana ,sevgine nasıl güveneyim!

Ya İnandir ,sevgini göster bana!!Yada Sus Hiç bir şey Söyleme..Nefsini konuşturma bariii ...!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
askmvm.jpg

Ben aşığım demek kolaydır amma..
Günümüzde var olduğu iddia edilen sevgi aşkları, geçmiştekilerle mukayese ettiğimizde bir yığın farklılıklar vardır..
Geçmişteki aşklar yalındı,safdı, tertemizdi, çocuk masumluğunda idi..Haya idi, edep idi, saygı idi ,Riyasızdı, Fedakarlıkla, sabırla, hoşgörüyle ,mahrem idi...
O yüzden de sağlam ve uzun süreli oldular. Geçmişteki aşklar mertti, delikanlıydı. Mahremiyet şimdiki gibi ayaklar altına alınmamıştı.
Facebook da reklami yapilmiyor,başkaları ile paylaşılmıyordu...Aşk iki kişilikti şimdi ise Aşk; reklam, sosyal medya oldu...

Gözü bakıp gönlü uykuda olanların aşk macerası ...........
Cinsellik şimdi olduğu gibi ön plana çıkartılmamıştı.eskiden Sevgi Sevilen ,seven vardi!! şimdi ise cazip ,ateşli Erkek.Kız arkadaşım var yakışıklı ve kaslı sanki güzellik yarışmasına manken ariyor,Kalbine Mukabil Bir Kalp aramiyor..Kalbine karşılık bir kalp bulmak; manevi frekansları bütünüyle tutan, gönül iletişimini tam kurabilen bir insanı bulmak RABBİMBir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdiğin olsun demiyor..

benim yaşıtım olanlar, gerçek sevginin ve gerçek aşkın son kırıntılarından faydalandık. Şanslıydık. Artık aşk meşk ,yok! Tadı tuzu kaçtı.
Sadece beklenti ve menfaat ,cinselik bir anlik zevk var. Gerçek aşk, eski Türk filmlerinde kaldı. Fedakarlık ve özveri yok.

"Sınanmadığın günahın masumu sanma kendini." Sadî Şîrazî (k.s)

<embed src="//www.youtube.com/v/tV1r_-Pn_wY?hl=tr_TR&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="225" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
"Sınanmadığın günahın masumu sanma kendini." Sadî Şîrazî (k.s)

Üç boyutlu resim gibi bir söz okuyorum, okuyorum başka yönü çıkıyor önüme; biz bitik nesiliz ecdat herşeyi yerinde kararında yaşamış, yaşatmış yüreklerimizde onların masumiyetini arayıp isterken, amelde şeytan kulaklarımızdan tutup nereye çekerse oraya gitmem demiyoruz.:(

'' Ben,Sana ,sevgine nasıl güveneyim ''kimileri var kocaman yürekli sevdiklerini yüreğiyle başında taşır kimileri var kırar döker nefsini konuşturur ,minareyi çalan kılıfını hazırlar misali...

Üst Alt