Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Baklava İçleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10699" data-attributes="member: 376"><p><strong>Çekilmiş olarak baklavanın içine koyacağınız fıstık, badem, ceviz, fındık, hindistancevizi gibi malzemelerin içlerine biraz pudra şekeri, biraz su serpiniz. İyice karıştırdıktan sonra rutubetli olsun ki hamura kaynasın. </strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Meyvalı olarak yapacaklarınızın sularının iyice sıkılması lâzımdır ki hamuru birbirine yapıştırmasın. </strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Şayet sulu olursa hamur hem iyi pişmez hem de şurubunu verince lapa gibi olur.</strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p>alıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10699, member: 376"] [B]Çekilmiş olarak baklavanın içine koyacağınız fıstık, badem, ceviz, fındık, hindistancevizi gibi malzemelerin içlerine biraz pudra şekeri, biraz su serpiniz. İyice karıştırdıktan sonra rutubetli olsun ki hamura kaynasın. Meyvalı olarak yapacaklarınızın sularının iyice sıkılması lâzımdır ki hamuru birbirine yapıştırmasın. Şayet sulu olursa hamur hem iyi pişmez hem de şurubunu verince lapa gibi olur.[/B] alıntı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Baklava İçleri
Üst
Alt