Babannemi kaybettim

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
1,176
Tepkime puanı
4
Selamün aleyküm dostlar;geçen hafta salı babannemi Rabbül aleminin huzuruna ,kabir hayatına uğurladık.Dualarınızı din kardeşiniz olarak bekliyorum inşallah.....
Dünya bir han, her gün bir dolu bebek üzerilerine sinen cennet kokuları ile gelirken ,diğer taraftan her gün bir dolu insan dünya kokusunu ve günahlarını sevaplarını yüklenmiş ahiret beşiği kabir alemine gidiyorlar.
''Küllü nefsün zaikatül mevt'' her canlı ölümü tadacaktır ,her an her saniye durmaksızın tekerrür eden bir ayeti kerime....Bizler ise ancak yakınlarımızda etrafımızda tv lerde duyunca ölümü hatırlıyoruz hele ki yakınlarımızdan biri ölünce ancak kabir alemini, ahireti hatırlıyoruz ne acı!!!gghhn..O da en fazla 24 saat sürüyor sonra tekrar dünya kavgasınaqqww..k
Dinimizde her gün ölümü hatırlama düsturu vardır fakat dünya aldatıcı ve geçici alem iken biz hep dünya ya doğru meylediyoruz,ahir zaman alametleri bunlar dini yaşam azalacak günah artacak, tam kalbinde yaşıyoruz bu alametinagla..:,
Kulluk güzel olunca ölümde güzel, kabir alemi de cennet bahçesi olur inşallah ''güzel olan güzeli getirir''kulluğumuzu güzelleştirebilmek vakti gelince Rabbimin razı olduğu kulu olarak ona kavuşanlardan olmak duası ile yerlerin ve göklerin tek sahibine emanet olun dualarınızı eksik etmeyin ki sizinde ardınızdan dua edenlerinizi halk eylesin mevlammrhbba..
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Aleykümselam.Başın sağolsun Hümeyra. Allah c.c Babaannene Rahmet ve merhameti ile muamele etsin, kabrini pür-nur, mekanını cennet eylesin. Mevlam sizlere sabır ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin... Amin..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleyküm selam, Başın sağolsun Dostum ,Allah Tealanın Rahmetine Kavuşan Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diler Mekanı Cennet olsun...Mevlam sizlere sabır ve mutlu ,huzurlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin... Amin..
Her şeyin başı sabır!
 

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
9,111
Tepkime puanı
81
Başınız sağolsun bacım, Allah cc gani gani rahmet eylesin, toprağı bol mekanı cennet olsun, sevenlerine, sevdiklerine sabırlar versin. duaa..
 
Üst Alt