• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Babam vefat etti

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli gunler gonul sizim, en son babam kanser diye soru sormustum babam vefat etti. icimin ici yaniyor ne olur dua edin onu o gece ruyamda gordum ellerini tuttum baba seni cok seviyorum dedim.ama belli etmedin kizim dedi ne yapayim baba fitrat dedim duaa..su an cok uzgunum yorumun icin Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİ’UN
Gönül Dostum Başınız sağolsun Allah sabırlar versin..Allah rahmet eylesin mekanı cennet Rüyaniz Hayr olsun.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.Babaniza olan ,özlem ,hasret ve bazi konularda vicdanen rahatsız olduğunuza yorumlanir..
keşkeler ile onu geri getiremezsiniz ama onun ruhuna Dualar edebilir,Hayratlar yapabilir!!hayırlı evlat olabilirsiniz.. Selametle..

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ölüm yok oluş değil ki üzülmek boşadır. Herkes mutlaka ölümü tadacak ve yine bir araya geleceğiz hiç şüphemiz olmasın...

Babanızdan bir iş sebebiyle yurt dışına çıktığınız için ayrıldınız diye düşünün. biraz özleyeceksiniz ama yaklaşık 30 yıl sonra tekrar bir araya geleceğiz diye düşünün.

Ölümden korkmayın, ölenin arkasından üzülmeyin... nasıl öldüğünden korkun. Babanızın durumunu ona cennet bahçeleri gösteriliyor, mutluluk ve seviç içinde biraz da sabırsızlık içinde kıyametin kopmasını ve tekrar dirilip kendisine gösterilen cennete girmeyi bekliyor şeklinde düşünün.

Hüsnü zanımızca böyledir inşaAllah! Belki o da size bakıp dünyada kalmanıza halinize acıyordur. Gelin de buraları bir görün dünyada kalmayı boşa istiyorsunuz diyordur belki. Böyle düşünürseniz babanızın vefat etmesine üzülebilir misiniz.

Hergün dünyada hep aynı iş, başımız ağrıyor yemek yiyoruz midemiz ağrıyor. Bitmedi gitti! hep iyi olacak diye temenni ediyoruz farketmiyoruz yaşlandıkça daha da kötüye gidiyoruz... Gelmiş 90 yaşına! hala biraz daha yaşasam diye kaşınıyor. Doymadı herhalde hala rezilliğe!!

"Dünya hep aynı imiş, aldım geçici tatları; cennet baki imiş isterim o hakiki tatları"

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Hayirli gunler gonul sizim, en son babam kanser diye soru sormustum babam vefat etti. icimin ici yaniyor ne olur dua edin onu o gece ruyamda gordum ellerini tuttum baba seni cok seviyorum dedim.ama belli etmedin kizim dedi ne yapayim baba fitrat dedim duaa..su an cok uzgunum yorumun icin Allah razi olsun.

Başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin. Ölüm bir son değil. Ebedi hayatın başlangıçıdır. Böyle düşünelim inş.

ferit

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun kardesim

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Başınız sağolsun kardeşim, Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin.

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Başınız sağ olsun.günahları af, mekanı cennet olsun.dualarımız sizinle.

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayirli geceler babam vefat etti babami ruyamda gordugum ayni gun iki kuzenimide gordum eee neydin ne oldun dediler (maddi durumumuz iyi)yani alay eder sekildeydiler.bu duruma sevinmis gibiydiler 2 kuzenimde bayan bu ne demektir yorumunuz icin Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı geceler Gönül Dostum insan böyle muazzam bir Acı yaşadiğinda her söz, her hareket insana sanki batar..
bu Ruh halinde Görülen rüyalar bilinçaltıdir..ölüm yada yas tutan insan ile hiç kimse alay etmez..

Ne idik, ne olduk,ölüm ile ne olacağız. ...
Ölüm bir yok oluş degil aksine bir diriliştir ebedi bir uyku yeri degil aksine bir uyanıştır kapalı gözlerin açılıp gerçekleri gördügü yerdir küçük diye yapılan günahların
büyüyüp suratlara tekrar tekrar çarptıgı yerdir...

doğumla ölüm arasında geçen zamanı düşünüyorum o kadar kısaki biz bu kısacık ömre neler sığdırmaya çalışıyoruz kimleri kırıyoruz, kırılıyoruz...Kul hakkına giriyoruz..
Biz ne idik ne olduk ne olacağız diye düşünüyormuyuz.........?

Hayat çok ince, akil almaz incelikte ipliklerle örülmüştür. Her şey o kadar birbirine bağlıdır ki..ve biz her birimiz sadece kendi kaderimizi yaşiyoruz..
Selametle..

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
başınız saolsun.bizde ne baba kaldı ne ana.ikiside göçüp gittiler:(

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

Üst Alt