- Katılım
- 23 Nisan 2011
- Mesajlar
- 3,344
- Tepkime puanı
- 25
Malzemeler
yarım litre su
1 su bardağı toz şeker
1 adet ayva
2 adet karanfil
1 yemek kaşığı kuru üzüm
1 yemek kaşığı badem
Hazırlanış
Bademlerin kabuklarının soyulması için suda bekletin.Ayvaları soyun ve temizleyin Tüm malzemeyi tencereye koyun ayva çekirdeklerinden 2-3 adet tencereye ekleyin.Ayvalar yumuşayana dek orta ateşte pişirin.Soğuk olarak servis yapın.
yarım litre su
1 su bardağı toz şeker
1 adet ayva
2 adet karanfil
1 yemek kaşığı kuru üzüm
1 yemek kaşığı badem
Hazırlanış
Bademlerin kabuklarının soyulması için suda bekletin.Ayvaları soyun ve temizleyin Tüm malzemeyi tencereye koyun ayva çekirdeklerinden 2-3 adet tencereye ekleyin.Ayvalar yumuşayana dek orta ateşte pişirin.Soğuk olarak servis yapın.