• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Astral seyahate çıkmak

Aymira

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Astral Seyahate çıkmaya çalışıyorum.
Öncelikle Selamun Aleyküm. Yeniyim. Geçen günlerde bir şey gördüm. Acaba Ram uykusuna geçerken ki an mıydı yoksa rüya mıydı Tam bilemiyorum. Yatağıma uzanmış Astral Seyahate çıkmaya çalışıyorum. Daha önce hiç çıkamadım. Denemelerdeydim yani. Genellikle uyku ile sonuçlanıyor hep. Hani görüntüler gelir ya sesler duyarsınız uykuya dalmadan önce. Vücut kendini uykuya dalıp rüyaya girişe hazırladığı o "Ram" Uykusu. Ya oydu ya da Rüyaydı Tam hatırlamıyorum. Sesler görüntüler. Bir şeyler yaşadım oraları hatırlamıyorum. Bu arada Muğlada oturduğum için 6.6 lık depremi yaşadım ondanmı bilmiyorum. Hatırladığım kısım;

Sokağın ortasında bir yatakta uzanıyordum. Skype görüşmesi yapıyordum. Karşımdaki kişi 100 gibi rakam söyledi ve ardından çağrıyı sonlandırdı. Ne demek istediğini anlamadım. Skype den tekrar onu aradım. Ne olduysa o oldu. Skypenin arama yaparken sinyal sesi oluyor ya. Onu duyar duymaz başladı.
Sinyal sesi başladığı gibi vücudum şiddetli bir şekilde sağa sola sallanmaya başladı. Deprem oluyor sandım önce. Sonra nasıl desem böyle ruhum kabarıyormuş gibi enerjimi çok yüksek miktarda hissettim. Ruhum vücudumdan ayrılmaya mı çalışıyordu kabarıyormuydu anlamadım. Tabiri caiz ise hani suyu kaynatırsınız ya fokur fokur kaynar. Onun gibi hissettim. Sonra bilincim yerine geldi. Astral seyahate çıkmaya çalıştığımı hatırladım. Sinyal sesi duyacağımı okumuştum. Ona konsantre olmaya çalıştım. Sallanma şiddetti çok fena arttı. Deprem seviyesi olarak merak ederseniz, 8 veya 8.5 şiddetindeymiş gibi. Böyle depremde eşyaların sallanırken çıkardığı sesleri duydum. Ardından köpek havlama sesleri, arabaların alarm sesleri, o esnada bir kaç araba gördüm. Son gördüğüm şey sallanan bir araba, sokağın ortasında bazalı yataktaki ben, bir sokak lambası ve ışığı, Sokak. Hızlıca uyanmaya başladım. Astrale çıkmaya çalışmamdan 2 saat geçmiş. Uyandım gözlerimi açtım. Sesler devam etti. Sağa sola bakıyorum sesler azalarak gidiyor. Gözlerim açık uyanığım ama sesler geliyor. En son bir ıslık sesi duydum. Abimin ıslığının aynısı. sonra sesler sırasıyla;
Eşyaların sallanma sesleri, Araba Alarmları, ıslıktan sonra köpeklerin havlamaları kesildi. Saat akşam 02:55 olmuş. Abime sordum depremi hissettin mi? Sesleri duydunmu falan diye. Hepsine hayır dedi. Öyle bişey oldu. Ne olduğunu bilen varsa söylerse gerçekten çok sevinirim. Cümleten Allahın selamı üstünüze olsun.

Üst Alt