Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Aşk ayetini tefsir edebilmek için önce âşık olmak lâzım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 19832" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ey Fırtına,Ey şiddet!!artarsan art...Ve Ey Güneş yakacaksan Yak!!yanık Yureklerimizi...</span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Ey ahir-i zaman cahiliyeden farkın ne ki?Ve sen ey çağın insanı hangi sevgi yüreğindeki?</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Nasıl başladıysa davasının ızdırıbını çekmeye Nebi...</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">Hiralar açtık buyrun gelin girin içeri...Başlayalım yeniden çekmeye tesbih gibi Vuslata vesile olan ızdırabı ve çileyi...</span> <!-- /haber --></span></p><p></p><p><span style="color: black">Hani hep derler ya Allah herşeyi görür duyar insanı her yönüyle yaptığı ve yapacaklarıylada bilir. Çünkü Allah gaybı bilendir. İnsanı en iyi tanıyandır çünkü yaratan O dur...</span></p><p><span style="color: black">Gizli aşikar ne varsa bilir. peki acz olan,bizler Allah ı ne kadar biliyoruz?</span></p><p><span style="color: black">Veysel Karani Hz. lerine bir adam gelir ve derki bana nasihat et. o da derki Allah seni biliyormu? adam derki elbette O herşeyi bilendir. Bu sana yeter der....</span></p><p><span style="color: black">adam çok uzaktan geldim biraz nasihat et der. Veysel Karani hz.leri peki sen Allah ı biliyormusun der ve kalkıp gider. ..</span></p><p><span style="color: black">bir toplum tarafindan bilinmek nedir ki...koskoca alemlerin Rabbi tarafindan bilinmek yuceligi varken.. Kim zerreye talip olur ki?</span></p><p><span style="color: black">Ruhum vav sukunetinde... Rabbe eğilirken başım seccademde. Nâşım kalır olduğu yerde..</span></p><p><span style="color: black">ruhum örtülür secde secde ! vav olur yüreğim yalnız o yüce RABBE! ,dünya mı ?O boş bir harabe...</span></p><p><span style="color: black">YARABBİ.. bildirde ben beni bileyim... beni bilen ben ile kendime geleyim... benim bensizliğim ile ben seni bileyim... SENİ bilmeyen beni ben NEYLEYİM...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 19832, member: 1049"] [COLOR=black]Ey Fırtına,Ey şiddet!!artarsan art...Ve Ey Güneş yakacaksan Yak!!yanık Yureklerimizi...[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=black]Ey ahir-i zaman cahiliyeden farkın ne ki?Ve sen ey çağın insanı hangi sevgi yüreğindeki?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Nasıl başladıysa davasının ızdırıbını çekmeye Nebi...[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][SIZE=2]Hiralar açtık buyrun gelin girin içeri...Başlayalım yeniden çekmeye tesbih gibi Vuslata vesile olan ızdırabı ve çileyi...[/SIZE] <!-- /haber -->[/COLOR] [COLOR=black]Hani hep derler ya Allah herşeyi görür duyar insanı her yönüyle yaptığı ve yapacaklarıylada bilir. Çünkü Allah gaybı bilendir. İnsanı en iyi tanıyandır çünkü yaratan O dur... Gizli aşikar ne varsa bilir. peki acz olan,bizler Allah ı ne kadar biliyoruz? Veysel Karani Hz. lerine bir adam gelir ve derki bana nasihat et. o da derki Allah seni biliyormu? adam derki elbette O herşeyi bilendir. Bu sana yeter der.... adam çok uzaktan geldim biraz nasihat et der. Veysel Karani hz.leri peki sen Allah ı biliyormusun der ve kalkıp gider. .. bir toplum tarafindan bilinmek nedir ki...koskoca alemlerin Rabbi tarafindan bilinmek yuceligi varken.. Kim zerreye talip olur ki? Ruhum vav sukunetinde... Rabbe eğilirken başım seccademde. Nâşım kalır olduğu yerde.. ruhum örtülür secde secde ! vav olur yüreğim yalnız o yüce RABBE! ,dünya mı ?O boş bir harabe... YARABBİ.. bildirde ben beni bileyim... beni bilen ben ile kendime geleyim... benim bensizliğim ile ben seni bileyim... SENİ bilmeyen beni ben NEYLEYİM...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Aşk ayetini tefsir edebilmek için önce âşık olmak lâzım.
Alt