• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Annenin Rüyada Oğlunu Görmesi

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Annem rüyasında beni beyaz bir kıyafet içinde görmüş. Ayrıca uzun, sarı saçlarım varmış. Saçlarım da çok parlakmış. Bir kız bana sarılmış fakat ben yüz vermemişim yanlış hatırlamıyorsam (rüyayı anlatalı uzun zaman oldu) Neyse ben onu bırakıp arkamı dönüp gitmişim. Ya o kız ya da annem arkamdan bağırmış fakat ben gitmeye devam etmişim. O kız da (kahrından dolayı olsa gerek) yere çökmüş ve kusmuş.

Rüya bu kadar ama kendim hakkımda biraz bilgi vermem gerek. Sevdiğim ve evlenmek istediğim çok dindar birisi vardı. Kendim de dine yönelmiş durumdayım. Her neyse 3 ay internet üzerinden konuştuk fakat caiz olmadığını bildiğimizden konuşmaktan vazgeçtik. Yaklaşık 1 yıldır ne konuşuyoruz ne de ondan haberdarım. Geri dönecek mi bilmiyorum. İrtibatı tamamen kesmiş durumdayız yani. Rüyada gördüğü kız ise o kız değilmiş. Rüyayı tabir ederseniz sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyası Hayr olsun
Rüyasında oğlunu gören Anne Rüyasında oğlunu nasil gördüğü hali ile yorumlanir.. "

rüyasında beni beyaz bir kıyafet içinde görmüş "
Rüyada kıyafet görmek, elbise, giysi, giyecek, kıyafetlerini görmek gerçek yaşamda dış dünyada nasıl algılandığına işaret eder. Elbiseler ayrıca toplumsal statünüzü de belirtmektedir
Rüyada bir beyaz kıyafet görmesi Sizin huzurlu, bedenen dinç olmaniza yorumlanir..

"Ayrıca uzun, sarı saçlarım varmış "
erkek için gam ve kedere ,aklen iyi olmadığına ve stresse yorumlanir..

Evlilik;nasip ,kismet gönül işi!! akıl,fizik işi değil! sadece evli olmak için acele etmeyin..
Kalbine karşılık bir kalp bulmak!Seni senden çok Seven birini bulmak!!.

Rüyada kustuğunu görmek;
genelde iyiye yorumlanmaz, insanın düşünmeden hareket ettiğini ve bundan dolayı sıkıntı yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada kusan birini görmek;
birisinin kustuğunu görmeniz, sizin dışınızda birinin yaptığı düşünülmeden yapılan bir şey yada söylenen bir söz yüzünden canınızın sıkılacağını simgeler.

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun pek iyi bir rüya değilmiş yani. Alışkınım zaten...

Üst Alt