Annemle karımın arasında kaldım

T

Turgut Dogan

Kayıtsız
Misafir
Biz 20 senedir annem babam ben karim ve iki cocugumla bir evde yasiyoruz,cocuklar da bu arda büyüdüler 18 ve 16 yaslarindalar hamd olsun.babam 5 sene önce vefat etti annem kendini yanliz hissettmeye basladi ve üzülüyordu.bu arda annem ve karim öfkelenerek konusmalara basladilar yani gelin ve kaynana bu arada kaynana 75 yasinda ve kalp hastasi oldu 1 ay önce.ben karima anatiyorum ama icindeki atesi sönmüyör aylemize bile ters konusmaya da basladi ben hep ALLAHIM a due ediyorum genel özel hidayet ver annemle ve karima.benim bir abim var benden 13 yas büyük anladim ki benim hanim abimin ve karisini kiskaniyor,nasilmi ( bu kaynana niye hep bizde kaliyor orda kalmiyor ve niye hep biz ilgileniyoruz) düsüncesi karimin. Mesela onlar abimin ailesi istedikleri gibi gezip tozuyorlar istetikleri gibi izine gidiyorlar oh gel keyfim gel diyor. Bende dedimki belki onlar böyle mutlu diye düsündüler veya kendi nefislerinle mesgullar ve dogru anlamiyorlar yani cahillerdirler, diyorum anlamiyor. Hem annem de abimin evinde kalmak istemiyor bunu da annem söylüyor.bir de dedimki annem seni seviyor burda kalmak istiyor baska yere git mek istemiyor diyorum ama nafile.... Ne yapacagimi bilmiyorum ALLAH dan yardim istiyorum, insallah yardim eder ve yanlis birsey varsa bende onu düzeltiyim kendimdeki yanlisligi. ALLAH a emanet olun.

Üst Alt