Annemi görmeye tahammül edemiyorum

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Annemi görmeye tahammül edemiyorum. Bana hiç birşey yapmadı ama nedense onu görünce daralıyorum çok hastayım bir kaç gündür benimle hiç ilgilenmedi :(
Ağlamaktan gözlerim açılmıyor başım çatlıycak gibi bu normal değil biliyorum ama çok kötüyüm lütfen benim için dua edin. Güvenim hiç kalmadı Allah'ın bile artık beni görmediğini, dışladığını düşünüyorum. Ölmek istiyorum :(( nefes alamıyor. Yaşamak için kendimi teselli edecek söz bulamıyorum. :(

Annemi çok seviyorum bu yaptığım çocukça belki ama dayanamıyorum, çok acı çekiyorum böyle kötü düşündüğüm için.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Allah sifa versin :) Geçmiş olsun. Şimdi derin nefes cek icine birak, Bak halen umut var hayat var yasanilacak cok guzel seyler var. Annen sana iyi gelecek o yüzden uzak lasiyosun. Allah da sana iyi gelecek o yüzden dışlanmis hissediyorsun. bizden ve annenden daha yakin sen doğduğundan bu yasina kadar her an seni gozetleyen koruyan sah damarindan daha yakin Allah seni nasil olurda Dislar! La Tahzen innallahe ! Sana siteden ayrilma Kurani Kerim i türkçe oku dedim daha önce imtihan! Ayetel kursi oku inşirah suresi oku. Sen nasil olursan ol Allah öyle merhametliki seni sana bırakmaz, zorla kır Önüne konulan setleri. Biraz canin sopa biraz annenden nazlama istiyor vesselâm :) daha baharinda kelebek sin konacagin yer dokunacagin yerleri bas bas yaziyoruz :) Allah Ahirette ve dünyada iyi hal nasip etsin. Selam ve Dua ile.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim anlattıkların bana çok enteresan geldi. Annen hiç birşey yapmadı anneni çok seviyorsun ama yinede görmeye tahammül edemiyorsun. Kardeşim bence yaşadığın olaylardan ötürü ve hastalığında etkisi ile aşırı duygusallaşmış gibisin. Hiç bir anne evladının kötülüğünü kasten istemez sadece nefsine ve dünya tatlarına meyl edenler hariç.

Allah(c.c) seni neden dışlasın neden görmesin kardeşim isyan etme her ne yaşarsan yaşa haline şükret her zaman beterin beteri vardır sakın unutma. Duygusal bir çöküntü halinde isen bir destek almanda fayda var. Allah(c.c) sevdiği kuluna dert verir musibet verir kendisine olan sevgimizi sığındımızı göstermemiz için bak mesela örnek Eyyüp Peygamber neler yaşadı, onun yaşadıklarının yanında bizim yaşadıklarımız nedir ki? Şeytanın oyununa gelme kardeşim dediğim gibi haline şükret annen ile alakalı konuya gelince bence annenle paylaş gerçekten senin düşündüğün gibi mi yoksa sen mi duygusal yaklaşıyorsun bunu anla. Rabbim mübarek isimlerinin hürmetine acil şifalar versin sabrını daim eylesin ve yardımcın olsun inşallah.

Allah'a(c.c) emanet ol kardeşim...

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok utanıyorum böyle bir başlık açtığım için :(
Ben dün bütün gün hastanedeydim ve ne zaman böyle hastalansam çirkin suratlı esmer siyah saçlı birinin beni izlediğini, takip ettiğini düşünüyorum. O sıra annem yanımdaydı ve bana gülümsüyordu :( beni çok kırmıştı gün boyu ona anlatmak istedim ama etraf kalabalıktı onun beni teselli etmesini istiyordum. Ilgileniyordu kadıncağız benimle ama ben bencilce davrandım. Gözlerimi kapattığım zaman sürekli değişik bir cisimin boğazımı sıkmaya ve benim onu itmeye çalıştığımı hissettim. Nefes alamıyordum daralıyordum. Sonra o çirkin suratlıyı gördüm euzu besmele çektim dua okudum nasıl gittiğini anlayamadım :( nefes darlığımda o adam da gitti ama yerinde öfkem kaldı. Ve halen izleri üzerimdeydi. Bugün ilaç içmedim çünkü çok kötü oluyorum ailemde bunun farkında o yüzden ısrar etmediler ilgilenmediler serum ile. Ben iltihap için serinliyorum tedavi görüyordum. Bütün bunların sebebi ne anlayamıyorum. Lütfen beni affedin ama tahammül edemedim kendime şimdi anlıyorum bunu aslında anneme değil kendime tahammülüm yok benim :(
ANNEMI ÇOK SEVIYORUM ONUN GÖZYAŞLARINA KURBAN EDERIM KENDIMI ;( lütfen benim için dua edin. Hayırlı geceler size.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Duha süre si.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
1Andolsun kuşluk vaktine.
2 ve dindiği zaman o geceye ki,
3 Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!
4 Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır
5 ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!
6 O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?
7 Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?
8 Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?
9 Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!
10 El açıp isteyeni de azarlama!
11 Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim Abi'lerim ablalarım. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Keşke normal hayatta sizinle karşılaşmış olsaydım :(

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Git sarıl annene sevgiden başka ilaç mı var mış, söyleyinde bilelim

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Annen, annelik görevini sana ifa edecek, sen de evlatlık görevini ölünceye dek onun için eda edeceksin.
Dolayısıyla, anneni seveceksin, sayacaksın ve ona değer vereceksin. Hizmetinde kusur etmeyeceksin.
Tabiki annelerde, babalarda evlatlarına karşı sorumlu olduklarını da unutmayacaklar. Onlar unutsalar da evlatlar değerlerini yaşayacaklar ve onlara da yine hizmette geri kalmayacaklardır.
Annelerimize sitem etmeyeceğiz, saygı dolu bir kalple yanlarında güzel kelamların sahibi olacağız.
Dua ile.

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İhvann Hilmi abicim. Düşüncesizlik ettim annemi çok seviyorum o iyi bir kadın ama ben öfke kontrolümü yapamıyorum. Kendisinin birçok derdi var benimle ilgilenmesini istedim. Ona haksızlık ediyorum. Hastalıktan ölecektim nerdeyse çok hassastım. O an öyle olmuştum sürekli ateşim çıkıyordu ve nefes alamadım. Psikolojimin de pek iyi olduğu söylenilemez. Tedavi olmak istedim ama ilaçla tedavi edilmek ve sorunlarının ne olduğunu bilen biri olarak psikoloğa gitmeyi uygun bulmadım. Çok kişi biliyorum ne çok sıkıntılar çekiyor ben halen ömrümü yeni yaşamaya başlamış sayılırım bu kadar güçsüz olduğum için kendime kızdım. Herşey istediğim gibi hazır olarak önüme düşmüyor buna alışık değilim. Cahillik ediyorum. :(
Umarım bundan sonra daha iyi bakıcağım hayata. (Kendime hep bu sözü veriyorum ama karşılaştığım bazı şeyler ağır geliyor ve dengemi kaybediyorum)
Artık olmayacak inşallah.

Üst Alt