Lütfen okuyun biliyorum herkes diyecek günah yapma etme falan. Zaten ben böyle olmasını istemem ama annem çok damarıma basıyor ve ben sinirli bir insanım, bu bahanenin arkasına sığınmak istemiyorum ama napayım. Şimdi durum şu annem hep benimle bir şey yapmak istiyor, evet dışarıdan ayy ne güzel ilgileniyor işte dersiniz ama mesela zorla belgesel izlettirmeye falan çalışıyor. Ben belgeselden nefret ederim ama biraz kıza kıza izliyoruz,tamam tutturmuş ders çalışırken telefonunu getir, tamam. Bazen unutuyorum götürmeyi başlıyor bağırmaya ve açıkçası sinir oluyorum. Aslında kavgalar hep annemle başlıyor, telefonumu falan alıyor ve hani sinirleniyorum. Gerçekten bazı davranışları katlanılmaz oluyor, bazı şeyleri abartmasından nefret ediyorum. Gerçekten normalde iyi bir insanımdır herkesle geçinirim. Annemin dediği şeylere kızsam da yapıyorum aslında ama neymiş her şeye hayır diyormuşum. Evet haklı olduğu konular var benim sadece istediğim şey şu;
Zorla bana sevmediğim şeyleri izletmesin, benle vakit geçirmek istiyormuş bahanesi o ama zaten geçiriyoruz neyse ben yanına gelirim.
bazı şeyleri çok abartmaması ve hani bu kadar beni sıkmaması.
Heh bir de şunu söyleyeyim.
Ben eskiden böyle zor kalkardım falan neyse artık ama yine kalkıyorum baya, anneme en az 100 kere demişimdir ki beni uyandırırken perdelerimi açma çıkan sese sabah sinir oluyorum ve ışığa da. Ben zaten kendim alarmla kalkıyorum, durup dururken geliyor açıyor, bende ona kızıyorum çünkü bunu en az 100 kere demişimdir, inatla yapıyor hadi bunu geçiyorum.
Başka en sinir olduklarımdan birisi her şeyi ananeme anlatması.ananem çok böyle kırılgan biri ve onu seviyorum.ananeme her şeyi abartarak anlatıyor ve sinirimi bozuyor.tamam annem ama bazen yalan söylüyor,mesela dediğim gibi bire bin katması.
bir olayı anlatacağım.bir gün yatıcam odamdayım anneme seslendim,bir şey diyecektim herhalde ve annem yan odada.yan odada odada da ses yok.beni duymaması için sebep yok yani.en az 15 kere seslenmişimdir ve kavga falan etmemiştik bir sebebi yok yani cevap vermemesi için.neyse gram takmadı ben de çok sinirlendim tabi başladım kendi kendime söylenmeye.salak falan dedim söylenirken ama gerçekten o an ne yaptığımı düşünmeden diyorum sinirlenince.
sonra bir gün geçiyor kavga ediyoruz diyelim bu dediğimi hatırlatıyor.ben de diyorum cevap niye vermedin falan o bana öyle diyemezsin diyor.aslında böyle bazı şeyleri zorlamasa böyle davranmasa %100 ben onun istediği her şeyi yaparım zaten.yannıa da giderim iyi de davranırım ama damarıma çok basıyor.öyle dememeliydim biliyorum ama üzgünüm işte.
Bu anlattıklarımda çoğunlukla ben suçlu gibi görünüyorum ama inanın bana benim için de bazı yaptıkları çok kötü. mutsuz oluyorum yani ama hep olay bana patlıyor. inşallah düzelir ben de böyle davranmam. sizce neler yapmalıyım bana da yazarsanız sevinirm… umarım gözünüzde kötü biri olarak canlanmamışımdır çünkü normalde eminim kendimi sevdiririm.