Androit işletim sistemine sahip Tlf için program

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Selamın aleyküm arkadaşlar. aranızda Androit işletim sistemine sahip telefon sahipleri varsa sizin ile bu programı paylaşmak istiyorum. Ben şahsen çok beğendim emeği geçenlerin ellerine sağlık. Sizin bilginiz yoktur diye düşündüm o yüzden paylaşım yapma gereği duydum. Programın ismi; ezan vakti programı. Google player yada App Store menüsüne basın ve arama motorunda "ezan vakti prog" yazın çıkar oradan inceleyip detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. Eminim herkes yükleme yapmak isteyecektir ;-) hoşçakalın
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Aleykümselam, paylaşım için teşekkürler. Alternatif olarak; isteyenler cep vakit programını da deneyebilir. Çok kullanışlı bir programdır.
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Rica ederim. Ezan vakti prog.bağımlılık yarattı bende çok faydalı buldum. Günlük Yapmadığım okuyamadığım duaları ve zikirleri okumama sebep oluyor. Namaz vakti namaz kılma ile ilgili ve diğer önemli konuları davranışları hatırlattıp namaz kılmaya teşvik ediyor, insanı ibadet etmeye hazırlıyor sonra bugün Allah için ne yaptın diye bildirimler gelmesi de güzel günlük bir şey yapılmamışsa şahsen üzüntü yaratıyor bende ve birşeyler okuyarak günü kurtarmaya çalışıyorum :) yetersiz biliyorum ama en azından insanları diğer günleri uygun şekilde yaşatmaya teşvik ediyor. Kuran'ı Kerim in arapçası, meali ve dilerseniz hafız okumalarını indirip dinleyebilirsiniz. Ayrıca online hizmetlerin olmasıda güzel bir özellik dua ve zikir yapan kişilerin sayısı ve varlığı, din yolunda yalnız olmadığımız hissini uyandırıyor bireylerde Buda ayrı bir güzellik bence.
Turab kardeşim sizin söylediğiniz programada bakıcağım. Teşekkür ederim.
 

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Rica ederim umarım herkes yükleyebilir programı gerçekten çok kullanışlı Allah hazırlayanlardan razı olsun. Turab kardeşim öneriniz için şahsım adına teşekkür ederim. Baktım ama sanırım telefonumun işletim sistemine uygun değil, Çıkmadı.
 
Üst Alt