Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Allah'a yakarış...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Deruni" data-source="post: 65221" data-attributes="member: 3097"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)<span style="font-size: 12px">!</span> Senden sana ait olanı istiyorum<span style="font-size: 12px">.</span> ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Senin hoşuna gitmeyecek işleri yapmaktan sana sığınıyorum. ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Özün özünü<span style="font-size: 12px">,</span> temizin temizini<span style="font-size: 12px">,</span> senin vereceğin şerefi istiyorum<span style="font-size: 12px">.</span> ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Seni unutanların unutmasına yol açan meşguliyeti verme bana! ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Senden rızana uygun olanı istiyorum. ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Beni<span style="font-size: 12px">;</span> seni<span style="font-size: 12px">,</span> sadece seni sevdiği için anan<span style="font-size: 12px">,</span> ibadetiyle hiçbir menfaat ummayan kullarından eyle! ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Kalbimi senden gelen bir sevinçle doldur<span style="font-size: 12px">,</span> dilimi senin zikrinle arıt<span style="font-size: 12px">,</span> azalarımı senin iyi bulduğun<span style="font-size: 12px">,</span> hoşnut olduğun işlerde çalıştır<span style="font-size: 12px">.</span> ALLAH<span style="font-size: 12px">'</span>ım (c.c)! Kalbimde senin hatırandan gayrı tüm iz<span style="font-size: 12px">,</span> hatıra<span style="font-size: 12px">,</span> zikir ve intibaları yok et<span style="font-size: 12px">!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Cüneyd-i Bağdadi (r.h.)</span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 12px">Amin Ecmainduaa..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deruni, post: 65221, member: 3097"] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)[SIZE=3]![/SIZE] Senden sana ait olanı istiyorum[SIZE=3].[/SIZE] ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Senin hoşuna gitmeyecek işleri yapmaktan sana sığınıyorum. ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Özün özünü[SIZE=3],[/SIZE] temizin temizini[SIZE=3],[/SIZE] senin vereceğin şerefi istiyorum[SIZE=3].[/SIZE] ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Seni unutanların unutmasına yol açan meşguliyeti verme bana! ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Senden rızana uygun olanı istiyorum. ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Beni[SIZE=3];[/SIZE] seni[SIZE=3],[/SIZE] sadece seni sevdiği için anan[SIZE=3],[/SIZE] ibadetiyle hiçbir menfaat ummayan kullarından eyle! ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Kalbimi senden gelen bir sevinçle doldur[SIZE=3],[/SIZE] dilimi senin zikrinle arıt[SIZE=3],[/SIZE] azalarımı senin iyi bulduğun[SIZE=3],[/SIZE] hoşnut olduğun işlerde çalıştır[SIZE=3].[/SIZE] ALLAH[SIZE=3]'[/SIZE]ım (c.c)! Kalbimde senin hatırandan gayrı tüm iz[SIZE=3],[/SIZE] hatıra[SIZE=3],[/SIZE] zikir ve intibaları yok et[SIZE=3]![/SIZE] Cüneyd-i Bağdadi (r.h.) [SIZE=3]Amin Ecmainduaa..[/SIZE] [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Allah'a yakarış...
Alt