duaa..duaa..duaa..Ey ahâli, merhumu ,ayy pardon üyeyi nasıl bilirdiniz ? Allah taksiratını ve taksiratımızı affetsin ...![]()
Dün ist.yolunda direksiyon başındayken bir an sol kulağım çınladı, demekki siz çınlattınızilginç::.Hayırdır yoksa ahiret hava yollarıyla seyahate çıktı mı zanettiniz beniçook kommiikEkrem abi mi![]()
harikaaalkssalkssalkssAğzın dilin dert görmesin tozduman kardeşim, kim ne derse desin bana göre ağzından bal damlamış, yoksa seninle aramızda kan bağı mı var acaba?Zerre iman hıssetmedım .
Allah bılıyor yalan konuşmam.
Hayvanlarda kı allahı bıle hissederım.
Ayrıca buraya artık sıtenın sakınlıgı huzuru saygısı sevgısı dıye bırsey yazmayın. Kac gündür acaba ben ne konuşuyorum ne söyluyorum. Gonulsızım da sız de ısrarla cevap verdınız .pekı ne degıstı ,
islam sıtesı dedıkce hararetlendınız. Laıklık cumhurıyet vs. Banane laıklıkten kuran sunnetı paylaş .
ıslam sıtesınden cıktı bı an sıte . O kadar
ekrem abı hafsonu gelır halleder dıye duşundum ama erken davranıldı.
Kendınıze gelın bırazcık ya da ıslamıforum aılem kavramını kaldıralım.
Napalım kader utansın insan yaşlanınca heryere yetişemiyor vesselamxxzzl..
_______________:
aawwe..Bu banlanan kişi için de okadar üzülmeyin, ben nelerini gördüm, nicelerini kapıdan kovdum onlar bacadan girdiler üstelik bir değil, iki değil, birkaç nick alarak üye oldular ve olmaya devam edecekler, ama ben artık yoruldum ve giderayak bu işleri Gönül sızım ve toprağım hümeyra adminlerime devrettim..!
Ve Ben şahsi işlerimden dolayı her daim forumda bulunamıyorum, olurya yine birgün bir dengesiz çıkar da sizleri rahatsız edecek olursa öncelikle devamlı sitede olan adminlerime, olmadı (536 449 81 00) a sms attığınızda hemen, [email protected] adresime bir mesaj gönderirseniz nete girdiğimde gelir sizi kıranı ben daha beter kırarım
Selametledgüüll,.