Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Acılı Kabak Çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9109" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">ACILI KABAK ÇORBASI TARİFİ</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1/2 kilo yeşil kabak</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">5 yemek kaşığı kadar zeytinyağı</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 su bardağı süt</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">4 su bardağı et ya da tavuk suyu</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">karabiber</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">tuz</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">terbiyesi için:</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 adet yumurta</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 su bardağı yoğurt</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">dereotu</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 çorba kaşığı kırmızı pulbiber</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yapılışı Dışını kazıdığınız kabakları yıkayın. Her birini uzunlamasına 6 ya böldükten sonra küp küp doğrayın.</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Diğer tarafta zeytinyağını fritözde kızdırın. Kabakları kızgın yağa atın ve 5 dakika kadar kızartın. Kabakları başka bir tencereye alın ve üzerine süt ve ılık haldeki tavuk ya da et suyunu ilave edip tuz ve karabiberi serpin.</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Kısık ateşte, kabaklar iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp bir kenarda bekletin.</span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Terbiye sosunu hazırlamak için yumurtayı orta boy bir kaseye kırıp mikserle 2 dakika kadar çırpın. Yoğurt ve kırmızıbiberi ekleyip sosunu sıcak çorbanın içine karıştıra karıştıra ve azar azar ilave edin. Üzerine kırmızı biber serpip sıcak servis yapın</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9109, member: 376"] [FONT=Verdana][SIZE=3]ACILI KABAK ÇORBASI TARİFİ 1/2 kilo yeşil kabak 5 yemek kaşığı kadar zeytinyağı 2 su bardağı süt 4 su bardağı et ya da tavuk suyu karabiber tuz terbiyesi için: 1 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt dereotu 1 çorba kaşığı kırmızı pulbiber Yapılışı Dışını kazıdığınız kabakları yıkayın. Her birini uzunlamasına 6 ya böldükten sonra küp küp doğrayın. Diğer tarafta zeytinyağını fritözde kızdırın. Kabakları kızgın yağa atın ve 5 dakika kadar kızartın. Kabakları başka bir tencereye alın ve üzerine süt ve ılık haldeki tavuk ya da et suyunu ilave edip tuz ve karabiberi serpin. Kısık ateşte, kabaklar iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp bir kenarda bekletin. Terbiye sosunu hazırlamak için yumurtayı orta boy bir kaseye kırıp mikserle 2 dakika kadar çırpın. Yoğurt ve kırmızıbiberi ekleyip sosunu sıcak çorbanın içine karıştıra karıştıra ve azar azar ilave edin. Üzerine kırmızı biber serpip sıcak servis yapın[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Acılı Kabak Çorbası
Üst
Alt