- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,320
- Tepkime puanı
- 117
MALZEMELER:
3,5 Su bardağı hindistan cevizi
Yarım subardağından az tozşeker
Yarım subardağı sıvı krema
15-20 Adet fındık
Üzeri için biraz hindistan cevizi
3,5 Su bardağı hindistan cevizi
Yarım subardağından az tozşeker
Yarım subardağı sıvı krema
15-20 Adet fındık
Üzeri için biraz hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
Fındıklar hariç tüm malzemeleri karıştırma kabına alıp yoğurun.
İlave olarak hindistan cevizi ekleyebilirsiniz.
Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın, ortasına fındık koyup elinizde yuvarlayarak toplar yapın. Tüm malzeme bitince bi kaseye hindistan cevizini boşaltın.
Topları tek tek kaseye atıp kaseyi sallayarak topların her tarafının hindistan cevizine bulanmasını sağlayın. Hazırladığınız kartoplarını mini kek kapsüllerine yerleştirip servis yapın.
Fındıklar hariç tüm malzemeleri karıştırma kabına alıp yoğurun.
İlave olarak hindistan cevizi ekleyebilirsiniz.
Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın, ortasına fındık koyup elinizde yuvarlayarak toplar yapın. Tüm malzeme bitince bi kaseye hindistan cevizini boşaltın.
Topları tek tek kaseye atıp kaseyi sallayarak topların her tarafının hindistan cevizine bulanmasını sağlayın. Hazırladığınız kartoplarını mini kek kapsüllerine yerleştirip servis yapın.
Afiyet olsun.
Alıntı.
Alıntı.